За бързи въпроси и отговори,за тези които нещо ги вълнува, но не искат нова тема

  • 36 647
  • 742
# 45
запис
Виж целия пост
# 46
Моля някой ако знае как се прави кремът с кото се слепват бишкотите,да и даде рецепта.Убих с д а търся-няма и няма-намерих сладкиш "Негърче" ,някакви медени топки ,на коитоп викат негърчета- а аз питам за онези с шоколадовата глазура.Нали се сещате? 
Виж целия пост
# 47
Крем за бишкоти:

1 ч.ч. прясно мляко
1 яйце
1-2 с.л. брашно
2 с.л. захар
1-2 с.л. какао
1 с.л. масло
Брашното, какаото и захарта се смесват, прибавя се млякото и разбитото яйце. Слага се на котлона да ври при непркъснато бъркане, докато се сгъсти. Кремът се оставя да изстине, след което се слепват бишкотите. Разтопява се шоколад и се потапят в него. Слагат се за няколко часа в хладилник.
Виж целия пост
# 48
в Метро има. И воловани.

Pure Adoration, ето маринованата риба

Така не ми се е яло риба от както бях малка и ма'ах "Перла".   Laughing
Долавям вкуса и от тук. Благодаря ти пеп-40.   bouquet
Виж целия пост
# 49
Крем за бишкоти:

1 ч.ч. прясно мляко
1 яйце
1-2 с.л. брашно
2 с.л. захар
1-2 с.л. какао
1 с.л. масло
Брашното, какаото и захарта се смесват, прибавя се млякото и разбитото яйце. Слага се на котлона да ври при непркъснато бъркане, докато се сгъсти. Кремът се оставя да изстине, след което се слепват бишкотите. Разтопява се шоколад и се потапят в него. Слагат се за няколко часа в хладилник.

Много то благодаря,миличка!Ще пробвами  ще пиша резултата!  Heart Eyes
Виж целия пост
# 50
Никога не съм правила ябълков пай. Сега се сетих но търся рецепта за истински американски ябълков пай. В нета срещнах много и различни рецепти, кои на пай, кои по-скоро на сладкиш. Някой знае ли рецепта на истински ябълков пай, че се обърках вече.
Виж целия пост
# 51
Vanja77 ,Благодаря и на теб за рецептата без ориз ,но по-скоро се чудя ,дали кюфтенцата на Гуинет ще се получат без ориз.
Виж целия пост
# 52
Мисля да направя един маслен блат и отгоре да сложа кондензирано мляко.
Винаги съм го правила с предварително карамелизирано мляко, но мисля този път да го сложа още при печенето на блата.
Дали ще се получи?
Виж целия пост
# 53
  bouquet
 Да не ви изгубя
Виж целия пост
# 54
Пресече ми се доста голямо количество овче мляко- прецедено е към настоящият момент.
Освен баница какво друга да направя?
Виж целия пост
# 55
Някой знае ли рецепта на истински ябълков пай, че се обърках вече.

Ето този е много хубав, а на Марта Стюарт може да се вярва за американска кухня  Laughing
http://www.marthastewart.com/344255/old-fashioned-apple-pie
Виж целия пост
# 56
tais ,    с печени чушки, като салата с извара (каквото всъщност ти е долу горе)
като разядка, да го смесиш със заквасена сметана и олио, да стане по-гладко и меко.
С пържени яйца или зеленчуци
Но ако е много - замрази част от нея, защото наведнъж е трудно да се използва.
За сладкиши не предлагам, тъй като овчето мляко има специфична миризма.
Виж целия пост
# 57
Никога не съм правила ябълков пай. Сега се сетих но търся рецепта за истински американски ябълков пай. В нета срещнах много и различни рецепти, кои на пай, кои по-скоро на сладкиш. Някой знае ли рецепта на истински ябълков пай, че се обърках вече.
Eто един невероятен е:
Ябълков пай
Преди време и аз доста търсих в нета и тази рецепта най ми допадна.
Виж целия пост
# 58
дали кюфтенцата на Гуинет ще се получат без ориз.
получават се, никакъв проблем  Peace аз винаги съм мислела че оризът е за пълнеж, за по-голямо количество (иначе какъв е смисълът от него - незнам) и рядко слагам.
Виж целия пост
# 59
Как бих могла да оползотворя натрошения блат от спаначената торта? Натроших много повече, отколкото ми трябваше за да украся тортата. Имам една голяма салатена купа с такива трохи  Embarassed Embarassed Embarassed
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия