За бързи въпроси и отговори,за тези които нещо ги вълнува, но не искат нова тема

  • 36 770
  • 742
# 90
Благодаря, интересно звучи  Hug
Виж целия пост
# 91
Може ли рецепта за торта с котешко езиче  и заквасена сметана? Мисля да направя нещо като десерт в купички, не ми се прави цяла торта. Ако никой не я хареса ,после аз ще трябва да си я ям.
Виж целия пост
# 92
Може ли рецепта за торта с котешко езиче  и заквасена сметана? Мисля да направя нещо като десерт в купички, не ми се прави цяла торта. Ако никой не я хареса ,после аз ще трябва да си я ям.

заповядай http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=242823.msg5637452#msg5637452
Виж целия пост
# 93
 Тортата е превъзходна, правих я вече няколко пъти, последните направих домашни езичета  Peace
Виж целия пост
# 94
Ето моето предложение: http://www.receptite.com/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0 … D0%BE%D0%B2%D0%B5
Виж целия пост
# 95
Искам да попитам дали рецепта за кекс може да се използва и за мъфини?
Виж целия пост
# 96
Искам да попитам дали рецепта за кекс може да се използва и за мъфини?

kotanata88, би трябвало да може!
Виж целия пост
# 97
Котаната, може  Peace

Валенсия, рикотата е нещо като извара,с амо не е толкова зърнеста. Аз по принцип си я ползвам за солени неща. Ще стане и за десерт, но трябва да я омекотиш с нещо може би  Thinking

Виж целия пост
# 98
Благодаря   bouquet
Виж целия пост
# 99
  Имам суров и непушен бекон.Може ли да се пече на фурна или на тиган?Ако е да, колко време му трябва, нарязан е на тънки ленти.Искам да направя салата Мексикана и се чудя как ще стане, ако вътре сложа и нарязан бекон?Някой има ли идеи?
ша стане , как няма да стане  Laughing  салатите в които има и малко месце са от типа  "Вълчи..".  аз много ги обичам. на грил-тигана лекичко обработи бекона и го метни в салатата. в интерес на истината не съм правил такава салата с бекон , но така бих постъпил. ще се изяде със сигурност. ако остане можеш да се обадиш  Joy
На тиган предполагам яко ще цвърчи мазнина и ще се извие и накъдри лентичката бекон.
По някое от кулинарните предавания гледах как го правят бекона на хрупкави изпечени лентички:
лентичките бекон ги наредиха в тава върху хартия за печене, покриха отгоре с друг лист хартия и натиснаха с друга тава. Така се пече това нещо във фурната и резултата беше хрупкави лентички печен бекон за добавяне в салата.
Виж целия пост
# 100
Имаше една рецепта на пеп-4о, за нещо като зимнина, подправка - имаше 2-3 моркова, целина, магданоз и др. зеленчуци. Може ли линк, че не мога да я намеря.

Мерси  bouquet
Виж целия пост
# 101
Имаше една рецепта на пеп-4о, за нещо като зимнина, подправка - имаше 2-3 моркова, целина, магданоз и др. зеленчуци. Може ли линк, че не мога да я намеря.

Мерси  bouquet

http://pep-4o.blogspot.com/2010/09/blog-post_05.html
Виж целия пост
# 102
TheNMaster, мерси!  bouquet
Виж целия пост
# 103
пеп-4o благодаря, фен съм ти, чета те и си записвам като ученичка  bouquet
а ако има яйце, трябва ли да се слага ориз? Аз щото така и топчетата за супа ги правя, слагам яйце задължително, а ориз не винаги.


Фри, извинявай, че сега. И въпреки, че не е живото-зависещ ориза за супата  Laughing да кажа - или яйце, или ориз.  Но в повечето случаи ориз слагам и в супата аз и затова го прескачам, не заради яйцето.
Виж целия пост
# 104
Момичета ,помагайте  Embarassed миналата година около май-юни подквасих овче мляко и заварих два буркана за капачка .Днес по нощите се сетих за него и отворих единия буркан-ами сякаш нищо му няма като сирене е ,и е станало на парцали само отгоре и си мирише на мляко -даже е вкусно.Та въпроса ми е дали можем да го ядем или да го хвърлям?Малко ме естрах да давам на децата,но ако не зная че е от близо година си е супер. Laughing

п.п.Млякото е съхранявано в хладилника.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия