За бързи въпроси и отговори,за тези които нещо ги вълнува, но не искат нова тема

  • 36 642
  • 742
ЗА БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ, ЗА ТЕЗИ КОИТО НЕЩО ГИ ВЪЛНУВА, НО НЕ ИСКАТ НОВА ТЕМА.

ЧАСТ 53

[Изображението е взето от тук.]



Питайте без да се притеснявате, но и споделяйте без да се притеснявате !

Не е нужно да знаем всичко! Важно е да знаем достатъчно, на точното място, в точния момент, по точния начин! Ако паметта все пак ни изневерява - тук има достатъчно дами и господа, които могат да допълнят нашите знания!
Виж целия пост
# 1
№ 1
Виж целия пост
# 2
Vanja77 Благодаря!!!
Ако някой има други идеи какво да се направи с трохи/останал кекс, нека сподели. Ще се възползвам от тази рецепта все пак
http://vkusotia.com/?s=recipes&p=recipe&rid=2049
А дали могат да се споят с нещо друго, освен мед? Само питам!
Виж целия пост
# 3
трета
Виж целия пост
# 4
Vanja77 Благодаря!!!
Ако някой има други идеи какво да се направи с трохи/останал кекс, нека сподели. Ще се възползвам от тази рецепта все пак
http://vkusotia.com/?s=recipes&p=recipe&rid=2049
А дали могат да се споят с нещо друго, освен мед? Само питам!

За спойка вместо мед може да се използва дулсе де лече (карамеленото мляко), сироп от агаве, кокосово масло (има много нежен аромат), кленов сироп.
Виж целия пост
# 5
 beer2 beer2 beer2
Виж целия пост
# 6
Pure Adoration, а у нас спойката най се тачи, когато е с шоколад - разтопен шоколад, масло, сметана. Заедно или поединично.
Нарежи си кексовете на парчета и замрази, да ви втръсне сега. Размразявай по малко и прави близалки, сладкиши, чийзкейкове. Виж през подписа ми да не търся сега сладкиша на Ече - ще се получи страхотен, като споиш с мед трохите.
А за мариновата риба - утре (т.е. днес)  ще напиша; днес денят ми беше къс и не успях.

Дидка,   bouquet  bouquet
Виж целия пост
# 7
Относно мидите, да, първо се сваряват, после замразяват без черупките. Зимата са си супер. Обожавам ги. Тука от месец насам съм взела всяка седмица се тъпча с тях. Grinning
Виж целия пост
# 8
Umbra, пеп-40
Много ви благодаря.   bouquet
Виж целия пост
# 9
Пеп-4о, изрови ,моля те рецептата за топчетата от козунак, бисквити...Мисля, че ще и свърши работа на Pure Adoration. Тази година не ми остана козунак за любимите ми топчета.
 Маме, благодаря за темата !
Виж целия пост
# 10
Дайте изпитана рецепта за фалшива дроб сърма, моля. И друго питане - слагате ли домати? на дроб сармата?
Виж целия пост
# 11
 Naughty Naughty NaughtyВ козуначената тема съм сложила линк към тема - какво да правим с останалия козунак........От тази тема преди години бях правила тези топки - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=94679.msg11021213#msg11021213 - на мен не ми харесаха, но на децата се усладиха доста.........

Росе, аз домати не слагам в дроб сармата......
Виж целия пост
# 12
ето топчета от изсъхнал козунак и на пеполина, макар те всички да са идентични  ето и на венс сладките топки
Роси, аз също не слагам домати в дроб сарма
А рецепта - нарязваш си сварената месна част на ситни късчета (месо, воденички, дробчета) прибавяш ориза, подправка - джоджен,  печеш да набъбне, после заливка и готово
Виж целия пост
# 13
Дайте изпитана рецепта за фалшива дроб сърма, моля. И друго питане - слагате ли домати? на дроб сармата?

Домати не слагам на дроб сърмата. Фалшива какво ще рече, с месо вместо с дроб ли? Или нещо зеленчуково?
Виж целия пост
# 14
а може ли рецептата за чийзкейка?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия