За бързи въпроси и отговори,за тези които нещо ги вълнува, но не искат нова тема

  • 36 733
  • 742
# 705
А на вкус как е? Вкусен ли е?
Чак ме е яд че нямам тиква в къщи..за да го опитам този странен за мен крем.
Хаха, тази рецепта ми напомня за вица за заека и тортата от моркови  Laughing
Виж целия пост
# 706
Моля за идея как да оползотворя 5 жълтъка, ще правя торта Павлова и ми остават.
Виж целия пост
# 707
Крем, линцери. Ако искаш подробно - ще допълня.
Виж целия пост
# 708
Моля за идея как да оползотворя 5 жълтъка, ще правя торта Павлова и ми остават.

Крем брюле или сладолед Simple Smile
Виж целия пост
# 709
Момичета,искам да се опитам да направя погача,но в тестото да сложа сушени домати(мариновани са в мазнина) и нарязани маслини.Според вас трябва ли да ги овалвам в брашно или какво да направя,за да не остане сурово около парченцата.Не съм много по питите и погачите,но имам желание да се пробвам.
Виж целия пост
# 710
Моля за идея как да оползотворя 5 жълтъка, ще правя торта Павлова и ми остават.

Погледни тук:http://www.duma.bg/duma/node/22078
Виж целия пост
# 711
Момичета,искам да се опитам да направя погача,но в тестото да сложа сушени домати(мариновани са в мазнина) и нарязани маслини.Според вас трябва ли да ги овалвам в брашно или какво да направя,за да не остане сурово около парченцата.Не съм много по питите и погачите,но имам желание да се пробвам.

Можеш да използваш направо тази рецепта:http://www.mycookingcreations.com/2010/12/pane-mediteraneo.html
Виж целия пост
# 712
 Блонди, момичета и момче, колко грама суха мая ми е нужна за милинките http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=189884.msg10823870#msg10823870? Знам че много пъти сме говорили за това и обещавам да си запиша  вече. Благодаря ви!   bouquet
Виж целия пост
# 713
1 кубче прясна мая 42г = 2 пакетчета суха 7г
Виж целия пост
# 714
antonia,   bouquet
Виж целия пост
# 715
Блонди, момичета и момче, колко грама суха мая ми е нужна за милинките http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=189884.msg10823870#msg10823870? Знам че много пъти сме говорили за това и обещавам да си запиша  вече. Благодаря ви!   bouquet
в рецептата е дадено 1 кубче жива мая
съотношение  жива/суха  е   3:1 . или в случая 42 : 3 = 14 гр суха
Виж целия пост
# 716
 Ох, обърках се  Crazy  Но ще сложа 14 гр. за по- сигурно. Благодаря ви   bouquet Отивам да творя   food002
Виж целия пост
# 717
Ох, обърках се  Crazy  Но ще сложа 14 гр. за по- сигурно. Благодаря ви   bouquet Отивам да творя   food002
така де - 14 гр суха.  нали направихме сметката  Laughing
само незнам брашното колко грама е , но започвай с творението  Joy
Виж целия пост
# 718
Здравейте, макторки и майсторе  Hug
Дайте малко акъл. Може и повече, щото на тая тема моя абсолютно отказва  Wink
Имам бишкоти, 2 пакета крем без варене на доктора, 400 мл. заквасена сметана и 500 гр. ягоди. Искам да направя нещо, като торта от всичко това, ако е възможно с желатин. Дайте моля някоя идея, като как да я спретна.  newsm78
Виж целия пост
# 719
Ох, обърках се  Crazy  Но ще сложа 14 гр. за по- сигурно. Благодаря ви   bouquet Отивам да творя   food002
така де - 14 гр суха.  нали направихме сметката  Laughing
само незнам брашното колко грама е , но започвай с творението  Joy

Брашното е 3 ч.ч. около 400г, снощи и аз питах за същата рецепта не е ли много това количество мая?
Бонго?

Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия