Конфитюр от кайсии

  • 2 144
  • 6
Здравейте, търся изпитана рецепта за конфитюр от кайсии. Никога не съм правила така, че приемам всякакви съвети.
Виж целия пост
# 1
Намерих няколко рецепти. Искам да попитам при кой вариант се получава по-хубаво сладко - когато плодовете се наръсят със захар и престоят или когато се приготви сироп от вода и захар и плодовете се пуснат в него да се варят.
Моля за помощ имам доста кайсии и се чудя какво да ги правя. Компоти не ядем, затова мислех да направя сладко.
Виж целия пост
# 2
Аз направих с фикса 2:1 на д-р Йоткер и се получи страхотно - и на цвят, и на вкус и на аромат.
Виж целия пост
# 3
Аз направих с фикса 2:1 на д-р Йоткер и се получи страхотно - и на цвят, и на вкус и на аромат.

Дай малко подробности моля те  Praynig
Виж целия пост
# 4
И аз  досега не съм правила никакво сладко заради висенето по 2-3 часа накотлона. Докато се рових из форума обаче разбрах за фикса. Реших да опитам защото ползвам фикса за туршии и съм довална.  Първо пробвах с ягоди след това и с кайсии. Супер е и става за нула време. А относно подробностите просто следвах упътването - 1кг плодове+0.500 захар. Нямам кантарче затова си купувах по 1.300 плод за да излезе около 1кг изчистен плод. Ако те интересува нещо конкретно питай
 Hug
Виж целия пост
# 5
само нарежи кайсиите на парченца, че са едрички, ако оставиш на половинки  Peace
Виж целия пост
# 6
Благодаря ви. нарязах кайсиите, поръсих ги със захар и утре ще го пека във фурната. Надявам се да се получи.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия