Коледа 2012- 2 част

  • 77 884
  • 735
# 645
Да се отчета и аз с едни меденки,по рецептата на Джемма,по късно снимки .
mimi0585 изглеждат по добре от моите  Laughing , чудесни са
Виж целия пост
# 646
Да се отчета и аз с едни меденки,по рецептата на Джемма,по късно снимки .
mimi0585 изглеждат по добре от моите  Laughing , чудесни са
Благодаря. Embarassed
Виж целия пост
# 647
Здравейте!Знаете ли от къде мога да си купя сладко от портокали?

В "Пикадили" има, а също и в "Карфур" съм виждала.

mimi0585, защо мислиш, че не са се получили сладките? Изглеждат идеално!
Виж целия пост
# 648
Здравейте!Знаете ли от къде мога да си купя сладко от портокали?

В "Пикадили" има, а също и в "Карфур" съм виждала.

mimi0585, защо мислиш, че не са се получили сладките? Изглеждат идеално!
Вътре ми се струват малко мекички.Може би е от пълнежа.Или пък не се изпекоха както трябва.Но ще има повторение задължително.
Виж целия пост
# 649
Така трябва - забравените сладки не са напълно сухи като целувки, а са по-скоро меки отвътре.
Виж целия пост
# 650
Така трябва - забравените сладки не са напълно сухи като целувки, а са по-скоро меки отвътре.
hahahaзначи без да искам съм ги уцелила от първия път.Благодаря ти че ме успокои. Hug
Виж целия пост
# 651
И аз имам въпросче за бои. Някой оцветявал ли е с ето тези бои и колко наситени стават цветовете? Че за първи път ще ги ползвам и не съм наясно. newsm78
http://www.jasonandshawnda.com/foodiebride/archives/9383/

напълно подкрепям betina! Боичките са страхотни!
Виж целия пост
# 652
Здравейте!Знаете ли от къде мога да си купя сладко от портокали?

Има в Карфур.
Виж целия пост
# 653
Здравейте момичета,
днес направих Жълъдчета по рецептата от първата страница. Станаха твърди- много твърди, при печеното ги пазих доста и при лекото порозовяване на крайчетата ги изваждах от фурната. Въпросът ми е - дали ще омекнат след време /слепени са с мармалад, всичко както  е по рецептата/ или къде може да съм сбъркала? Правя редовно меденки и се получават превъзходни, жълъдчетата са любими дребни сладки, но за първи път се реших да направя тях.

*** много коледни вдъхновения и сладки прояви на всички ***
Виж целия пост
# 654
Това беше репетиция за Коледа по повод. Благодаря за рецептите, които сте споделяли.
Виж целия пост
# 655
мимии, благодаря за отговора за черешите!
Аз днес занесох в офиса 20-тина от меденките на Джули... оформени като топченца, глазирани с черен шоколад и с по една снежинка забучена отгоре - приличаха на бонбони, и страшно се харесаха! Нямах време да снимам Simple Smile Утре ще правя нови!
Виж целия пост
# 656
betina, petia_tag, благодаря за бързия отговор за боите.  Hug
Аз още нищо не съм правила, освен планове. Но от 1 декември запретваме дружно ръкави с децата за голямото сладкоправене.  Grinning
Виж целия пост
# 657
Здравейте момичета,
днес направих Жълъдчета по рецептата от първата страница. Станаха твърди- много твърди, при печеното ги пазих доста и при лекото порозовяване на крайчетата ги изваждах от фурната. Въпросът ми е - дали ще омекнат след време /слепени са с мармалад, всичко както  е по рецептата/ или къде може да съм сбъркала? Правя редовно меденки и се получават превъзходни, жълъдчетата са любими дребни сладки, но за първи път се реших да направя тях.

*** много коледни вдъхновения и сладки прояви на всички ***

Ще омекнат, споко!
Виж целия пост
# 658
Благодаря М-И!!! .....ще скрия едно /за да не свършат преди това/ да видя за колко време ще омекнат  Laughing
Виж целия пост
# 659
Извинявайте за глупавият въпрос, но колко дълго могат да стоят направени  и изпечени сладки? Embarassed
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия