Коледа 2012- 3 част

  • 58 175
  • 749
# 165
  chef
Виж целия пост
# 166
Моят АКК се опече. Пекох една доза в две кутии. В тази с d=19см и h=7 см се опече за 2 часа, а в другата форма с d=19см и h=12см се опече за 2часа и половина. В готов вид този в по-ниската кутия е 3 см (той е за бърза консумация), а във високата форма е 7 см. Опитах го - харесва ми, макар че може като го правя друг път да намаля количеството на стафидите ( сякаш множко идват). Направих и снимки, но по-късно ще ги кача.
Виж целия пост
# 167

Джемма, Hug
 А дали може да се ползва като айсинг, или е прекалено течен, като се разтопи?


Напротив малко по-гъст е или може и толкова гъст да е, но много бързо застива и се втвърдява, затова трудно се шприцова. Но ако си супер бърза, може и да стане.
Ясно! Не е за мен, значи. Laughing Благодаря за разясненията!
Виж целия пост
# 168
.
Виж целия пост
# 169
Момичета и аз ви апелирам да четете хубаво преди да задавате въпроси, които са се обсъждали вече безброй пъти. Ей побъркахте я тази жена /Джемма/. Като гледам вече и гадателка е станала. Отговаря на въпроси преди да са зададени!  
hahaha   Joy

ani_d, може да намалиш захарта, разбира се.

Направих една пробна доза от Меденките на Джема, станаха страхотни, много съм доволна от рецептата. Имам обаче един въпрос - дали вместо 1ч.ч захар, мога да сложа 1/2. Много сладки ми идват за моя вкус  Rolling Eyes  
Виж целия пост
# 170
Момичета и аз ви апелирам да четете хубаво преди да задавате въпроси, които са се обсъждали вече безброй пъти. Ей побъркахте я тази жена /Джемма/. Като гледам вече и гадателка е станал. Отговаря на въпроси преди да са зададени!  hahaha
quote]

ani_d, може да намалиш захарта, разбира се.

 hahaha Хвърлям боб. Joy

Нищо лично, но специално за меденките и глазурата е дъвкано, предъвквано и за бонус е на първа страница. Simple Smile Не съм аз, някой преди мен си  е направил труда да събере всичко там, слинкове и имена, да уважаваме труда му.    bouquet
Виж целия пост
# 171
Здравейте,
чудя се аз тея моите щолени (тестото де ) втасва вече почти 2 часа. Доста се е надигнало,та да го чакам ли още се чудя ?  newsm78
Виж целия пост
# 172
Ако се е увеличило двойно- оформяй ги вече. Peace
Виж целия пост
# 173
Хоп и аз тук,вчера прецаках едни еклерчета и ми е кофти,ако някой има изпитана рецепта за мини-еклерчета моля да сподели  Hug
Виж целия пост
# 174
Здравейте и от мен  Simple Smile
Коледната работилница заработила вече с пълна сила, а аз дремя още  Laughing
Записвам се да ви следя.
Тази година от диетични съображения съм намалила сладкотиите. Планирам:
- ванилени кравайчета
- някакви домашни бонбони, които мисля да украсявам с фондан и разбира се-
- ванилови сладки, които също ще украсявам с фондан.
За празничната вечер ще има пълнена тиква и торта.
Но раничко ми се струва още за начало и за сега само ви следя и се настройвам  Wink
Виж целия пост
# 175
Здравейте,
чудя се аз тея моите щолени (тестото де ) втасва вече почти 2 часа. Доста се е надигнало,та да го чакам ли още се чудя ?  newsm78
на мен първоначалното втасване ми е три часа, за да удвои обема си!  Peace

Джемма,  Hug
Виж целия пост
# 176
Двойно е вече , почвам го.   bouquet
Виж целия пост
# 177
Благодаря ти много, Джема, за наставленията. На 01.12 ги почвам! Чудех се, чудех се и реших тази година вместо традиционния АКК да направя щолени.
Виж целия пост
# 178

Днес обиколих няколко магазина, вкл. "Карфур", в които мислех, че мога да намеря онзи най-обикновения марципан в жълтите кутийки, но така и не успях. Страхотно ме е яд. Моля ви, момичета, подсетете ме къде в София се продава от него? (Освен в "Метро", защото скоро няма да имам възможност да отида до там.)
Виж целия пост
# 179

Днес обиколих няколко магазина, вкл. "Карфур", в които мислех, че мога да намеря онзи най-обикновения марципан в жълтите кутийки, но така и не успях. Страхотно ме е яд. Моля ви, момичета, подсетете ме къде в София се продава от него? (Освен в "Метро", защото скоро няма да имам възможност да отида до там.)

Днес си купих от Пикадили.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия