За бързи въпроси и отговори,за тези които нещо ги вълнува, но не искат нова тема

  • 35 569
  • 735
# 660

Tani4ka_04, защо не му добавиш един крем Оле на Йоткер?

Мерси за идеята!
Виж целия пост
# 661
Стават ли палачинки добре на индукционен котлон? Нали се изключва, ако се махне тигана от котлона?
Виж целия пост
# 662
Здравейте! Включвам се с един може би глупав въпрос. Защо  когато готвя супа застройката ми винаги се пресича?
Аз правя варена застройка на супата и само така не ми се пресича след това.
Слагам 1 яйце с малко бульон от супата, малко  прясно мляко или сметана и сока на половин лимон с 1 с.л. брашно на котлона и бъркам на слаб огън до завиране. След това добавям още от бульона и продължавам с бъркането. Свалям от котлона, добавям към супата и разбърквам. След това дори и да заври супата при затоплянето не се пресича.
Виж целия пост
# 663
  Помогнете! Какво е това и как се прави? Много ми хареса и ми се иска да го направя..  Peace
Виж целия пост
# 664
 Помогнете! Какво е това и как се прави? Много ми хареса и ми се иска да го направя..  Peace

Руло от тесто с плънка, като го навиеш, съединяваш двата края, нарязваш ш леко обръщаш нарязаните парчета на една страна.

Ето стъпка по стъпка.
Виж целия пост
# 665
Здравейте! Моля , препоръчайте ми някакви рецепти с ръжено брашно , защото се оказва, че приятелят ми е объркал и не е видял какво взима в магазина и сега имам 2 пакета ръжено брашно .... Rolling Eyes
Виж целия пост
# 666
Лурдес, ако си достатъчно бърза няма проблем. Постига се с тренировки  Laughing Даже за по-бързо ги правим в два тигана едновременно. В събота и катми правихме.
*Precious*, в коледната тема nudel33 пусна рецепта за меденки с ръжено брашно. Вкусни са!
Виж целия пост
# 667
KaRoLa, благодаря, ще я направя, но за дъщерята, тя обича много "шоколадови неща" .... а сина ми не, не обича нищо приготвено с шоколад, а в същото време само шоколад яде  Rolling Eyes

Селма, гледах я в блога ти тази торта и още една за някакви нощи беше  Laughing.... разпечатах я, но сега не е при мен ....
В крайна сметка мога да купя готови кори, а крема и украсата да е от мен ...
Виж целия пост
# 668
Даже за по-бързо ги правим в два тигана едновременно.
И ние така.  Peace
Виж целия пост
# 669
Днес, на тая светла и преекспонирана дата, ще правя за първи път еклери. Ще са по ето тази рецепта - http://tanitaang.blogspot.com/2010/01/blog-post.html
Обаче не пише колко време трябва да престоят за да попие крема и да омекнат. Някакви предположения?
Виж целия пост
# 670
Здравейте! Моля , препоръчайте ми някакви рецепти с ръжено брашно , защото се оказва, че приятелят ми е объркал и не е видял какво взима в магазина и сега имам 2 пакета ръжено брашно .... Rolling Eyes

можеш и да смесваш с обикновено (1/3 ръжено 2/3 бяло или типово) и да го прилагаш за питки. Поне за това съм пробвала. И стават много вкусни палачинки само с ръжено брашно. Тъй като са тънки се опичат много добре.
Виж целия пост
# 671
Моля ви, дайте рецепта за нещо лесно /кекс/ с канела и ябълки? няма много време за връткави неща, а и у дома се унищожава на секундата.
Виж целия пост
# 672
Не е кекс, но е лесно и бързо, с канела и ябълки.
Виж целия пост
# 673
Моля ви, дайте рецепта за нещо лесно /кекс/ с канела и ябълки? няма много време за връткави неща, а и у дома се унищожава на секундата.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=378967.0
Виж целия пост
# 674
Момичета имам спешна нужда от съвет.
Тази година за първи път решихме с мъжо да си сложим кисело зеле,сложихме малко 7 зелки,20 дни го претакахме всеки ден,после сложих 30гр синапено семе,и по рецепта пише повече нищо да не се прави.Вече 27 ден от както го сложихме  и днес го погледнах и отгоре се е събрало нещо като бяла паяжина,обрах я и стои нещо като пресечено на бели парцали.Така ли трябва да е?Какво да го правим от тук на татък,да се пресече ли с някакъв консервант?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия