Коледа 2012- 4 част

  • 63 337
  • 740
# 15
аз довечера отивам да купувам масло от кауфланд, в момента е на промоция по 2,15 и след това се мятам с кравайчетата и аз Simple Smile
Виж целия пост
# 16
След като се слепят след колко време ще стават за ядене линцерите?

На мен ми харесаха най-много на 3-тия ден.  Simple Smile

Мда, само ако останат обаче  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Никакъв шанс вкъщи  Mr. Green
Виж целия пост
# 17
След като се слепят след колко време ще стават за ядене линцерите?

На мен ми харесаха най-много на 3-тия ден.  Simple Smile
Опасявам се ,че няма да издържат толкова. Като се приберат децата ще ги нападнат.
Виж целия пост
# 18
Точно така е, bimbaaa - абсолютен аматьор съм.  Laughing
Благодаря за предложението!   bouquet
Виж целия пост
# 19
  bouquet
Виж целия пост
# 20
И аз съм така. И гледам масово се правят ванилени кравайчета. Обаче не знам дали ще се справя. Хич нямам време да експериментирам. Трябва да избера между тях и забравените сладки.НЕ знам кое ще се хареса повече на масовия потребител.Забравените сладки дали стават достатъчно представителни? Меденките ми станаха кривички. Не искам и другите ми станат да станат криви. На какво да спра като за начинаещ? Линцеровите ми се виждат трудни затова не ги коментирам.
Виж целия пост
# 21
 Peace
Виж целия пост
# 22
И аз за първа година ще пека сладки и направо ме е страх да започна  Laughing А за украсата реших да пробвам сама да направя роял айсинг. Клипчетата на Tandoori от първа страница са много подробни и добре обяснени. Да видим дали ще се справя.
Виж целия пост
# 23
И аз в новата тема newsm68
Искам да попитам, за  пълнена печена тиква, като се отреже капачето и се напълни, после слага ли се това капаче, когато се пече newsm78
Аз не се стърпях до коледа с пълнената тиква и направих опит.Тя толкова апетитно изглежда, че как да чакам  Laughing.След изрязване на капачето си напълних тиквата и сложих капачето.Малко започна да ми се препича и го покрих с алуминиево фолио за да не изгори.Ако не се лъжа и в рецептата пишеше да се покрие.
Страхотна е тази тиква. И да, добре е да се покрие с фолио, за да не прегори.
  bouquet
Виж целия пост
# 24

Наталина, благодаря за новата тема!  bouquet

Чинийките от Икеа ме вдъхновиха за дизайна на една от любимите ни торти. На вас може да ви хрумнат други идеи... Simple Smile
С интерес следя тази любима тема...


Червени кадифени елхички Red Velvet Tree-Коледен календар - Ден 3-и


Виж целия пост
# 25
И аз съм така. И гледам масово се правят ванилени кравайчета. Обаче не знам дали ще се справя. Хич нямам време да експериментирам. Трябва да избера между тях и забравените сладки.НЕ знам кое ще се хареса повече на масовия потребител.Забравените сладки дали стават достатъчно представителни? Меденките ми станаха кривички. Не искам и другите ми станат да станат криви. На какво да спра като за начинаещ? Линцеровите ми се виждат трудни затова не ги коментирам.
Не се стърпях и опитах еднин линцер. Е няма такава вкусотия. Още повече ,че ги залепих с домашно сладко от малини/ любимото ми/.
За първи път ги правя и смея да твърдя ,че не са никак трудни.
Виж целия пост
# 26
Момичета, записвам се, за да не ви изпусна. Връщам се да чета.
Комплименти за прекрасна тема!   bouquet
За първа година ще сладкарствам и аз, толкова сериозно. В събота заминаваме, и ми се щеше до тогава да съм направила завидно количество сладки, които ще държат!
Виж целия пост
# 27
Ох, обожавам " Червено кадифе", правя я по тази рецепта:
http://www.joyofbaking.com/RedVelvetCake.html

Това всъщност е любимата ми торта и до края на годинатата се очертава да я правя два пъти - за едно коледно парти и за нова година.
Bianka, страхотно предложение, спечели ме Simple Smile

Аз се включвам с една молба, имам формичка на снежко в профил и нещо зациклих и не мога да го украся, не мога да му намеря точните пропорции в профил, тотално се изнервих, моля ако сте виждали такива меденки украсени и можете да ми помогнете да споделите. Благодаря!
Виж целия пост
# 28
Вела, не знам по каква рецепта си правила меденки, но е възможно, при пренасянето на фигурките в тавата за печене , да се деформират и тогава естествено ще се изпекат деформирани. Опитай или друга рецепта или върху лист хартия разточваш тестото и изрязваш фигурките. Внимателно отлепяш излишното тесто и печеш меденките без да ги прехвъряш на друг лист. А  можеш да опиташ да охладиш тестото, за да се деформира по-малко. Охлаждането помага и да не се издуват прекалено много.
Надявам се да съм ти била полезна. Wink
Виж целия пост
# 29
Ох, обожавам " Червено кадифе", правя я по тази рецепта:
http://www.joyofbaking.com/RedVelvetCake.html

Това всъщност е любимата ми торта и до края на годинатата се очертава да я правя два пъти - за едно коледно парти и за нова година.
Bianka, страхотно предложение, спечели ме Simple Smile

Аз се включвам с една молба, имам формичка на снежко в профил и нещо зациклих и не мога да го украся, не мога да му намеря точните пропорции в профил, тотално се изнервих, моля ако сте виждали такива меденки украсени и можете да ми помогнете да споделите. Благодаря!


Дай снимка на този Снежко, нослето от морковче, би трябвало да се вижда и едното оченце...Не мога да се ориентирам...
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия