Коледа 2012- 4 част

  • 63 325
  • 740
# 735
Здравейте,майсторици-вълшебници!  bouquet  bouquet
Запалихте ме  за тази Коледа да се постарая повечко!Какви чудеса видях,цял ден не мога да се отлепя от компа!
Меденките вече ги направих,но бих искала да ги украся с фондан вместо с айсинг.Моля,кажете ми от къде мога да си купя фондан??Дали в Стара Загора се продава някъде или трябва да поръчам от някой сайт?
Виж целия пост
# 736
vela я кажи какво точно и как сложи за фондана.Просто не може да ти поеме толкова много захар.Нещо в повече си сложила.Аз бих го изхвърлила колкото и да не е приятно. Peace
Виж целия пост
# 737
Виж целия пост
# 738
Пак да попитам за тези сладки http://mka900.blogspot.com/2010/10/gingerbread-cookies.html#comment-form, още незнам как ще заменям меласата и златния сироп, а какво ще рече "солено" студено масло - някакво по-особено ли ще е, или обикновенно краве масло?!?

Обикновено масло, просто не е нужно да е безсолно  Peace

Как точно се прави това покритие с масло?
Виж целия пост
# 739
Оооо, снощи си мислех, че съм единственото куку, което в 01 посред нощ захаросва ванилени рохлички, а като гледам какво оживление е царяло тук... Много хубаво! Браво на нас!
Обаче да ви питам - правих Рохлички по рецептата на Наталия, но от една доза станаха много малко бройки, бавно се пекоха и ми се видяха леко досадни за приготвяне, та се чудя аз ли обърках нещо? Да са максимум 20 бройки?!
Виж целия пост
# 740
МОМИЧЕТА ИМА НОВА ТЕМА!!!

Вики, това не е покритие а рецепта за сладки!  Rolling Eyes
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия