Как да сготвя бекон

  • 3 930
  • 19
# 15
Олеле, изобщо не съм видяла.  ooooh!
Исках да споделя за брат картофите и кликнах в нета, за да не описвам рецепта. Точно тази отговаряше на тези, които обичам и затова копнах линка. Crossing Arms
Виж целия пост
# 16
Аз много късно виждам темата, но много обичам брат картофи, точно с беконче.
цък

Уаууу много "хубав" кулинарен блог,пълен е с крадени снимки. ooooh!

Аз даже не го и разгледах ама тази рецепта за "брат картофи" е кръгла 0 Twisted Evil
Виж целия пост
# 17
Браткартофите в Бавария са варени и след това полети с масло и магданоз, за гарнитура ги ползвам и са много вкусни, но пък може да съществуват и с бекон....
Виж целия пост
# 18
Braten на немски означава "пържа" - сварените картофи се запържват, обикновено в масло.
Виж целия пост
# 19
Браткартофите в Бавария са варени и след това полети с масло и магданоз, за гарнитура ги ползвам и са много вкусни, но пък може да съществуват и с бекон....

Е, ако в Бавария това са ти го сервирали като Bratkartoffeln, значи нещо са те метнали Rolling Eyes
Сега, аз редовно ги правя, затова ще споделя.

Картофите без да са обелени се сваряват от предния ден или трябва да престоят изтинали поне 4-5 часа.
Ситно нарязани бекон(шпек) и лук се запържват и се отделят в чиния.
Картофите се белят, режат на шайби и по възможност в голям тиган се запържват на слаб "огън"
--------------------------------
(Почти всяка шайба да има допир с масло, но не като обикновенни пържени картофи да плуват в мазнина)
-------------------------
Като са готови към тях се прибавят запържените лук и бекон, поразбъркват се и преди да се сервират се поръсват с накълцан магданоз.

Ето тук предлагам нещичко. Няма как да дам самостоятелен линк...но е първата рецепта.
Става страхотно!
Или пък това
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия