Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

А кой ще се похвали от яслата или градината на детето си ?

  • 292 411
  • 706
# 30
ОДЗ № 2
ВАРНА
2 ЯСЛА
госпожа Динкова и госпожа Христова са страхотни.Много съм доволна и дъщеря ми беше в същата ясла преди доста години.
Виж целия пост
# 31
18 ОДЗ Лилия - Мусагеница
от градинта - г-жа Баръмова и г-жа Михайлова
от яслата - ясла Слънчице - г-жа Христова (или както я наричат децата леля Дана), леля Сиси(на нея даже даже не и знам фамилията Embarassed), г-жа Димитрова 

В това ОДЗ е първият досег с детско заведение на децата ми. Дъщеря ми тръгна там на градина, а синът ми на ясла. Безкрайно съм благодарна на гореуказаните госпожи, че със своята всеотдайност и обич към децата създадоха у тях положителна нагласа към този род детски заведения.
И двете ми деца вече не са там - далече ми е (живея в Младост 2), но за дъщеря ми много се чудих дали изобщо да я местя, толкова бях доволна (беше ходила само 3 месеца там). Решаващ при решението ми беше фактът, че вече мислех за второ дете и с бебе щеше да ми е много трудно да я водя и взимам. И до сега се обаждам на госпожите преди 24 май, за да им благодаря.
Когато тръгнах да търся ясла за синът ми (в тукашната ни градина няма ясла) обиколих яслите, които са ми близо, но... все нещо не ми харесваше. Накрая пак отидох в ОДЗ "Лилия" Grinning и за втори път се убедих, че не съм сбъркала.

18 ЦДГ Младост 2
г-жа Симеонова и г-жа Ганчовска
Дъщеря ми беше при тях до юни, сега от септември е синът ми.
Много, много са добри -  заради тях не съжалявам, че преди 4 години преместих дъщеря си.

И от едната, и от гругата градина съм много доволна. Писах повече за госпожите в Мусагеница, защото са ми слабост поради факта, че това са най-първите учители на моите деца.
Виж целия пост
# 32
151 ЦДГ - филиал Оборище
г-жа Демирева, г-жа Ангелова и леля Генче.
Отначало дъщеря ми тръгна на градина в централата на ул.Мърфи - то не бяха ревове, тръшкания, истерии... докато не се премести във филиала и всичко изведнъж потръгна. Сградата е доста занемарена, но важното са учителките, от които съм невероятно доволна.
Виж целия пост
# 33
Може ли някой да ми каже мнението си за ЦДГ № 18 в Младост 2?
Много добра детска градина! Страшно съм доволна. И с нетърпение очаквам от ЦДГ да стане ОДЗ, че да пусна и малката там.
Виж целия пост
# 34
и аз искам да похжаля нашата детска градина дъщеря ми ходи ж детската градина в Борово ОДЗ 8.Благодаря на госпожа Василева и Пирьова.Много са внимателни с децата  и тя ходи с удоволствие.Непрекъснато ги занимават и всеки ден идва с нещо ново,което са правили  или учили.
Виж целия пост
# 35
И аз искам да похваля детската гряадина,в която ходи моето дете-ОДЗ 8.Имахме проблем с общуването с децата  в групата,даже детето го изживя доста.Имаше доста амбициозни в групата,които се опитваха да потискат моето дете.Споделих  с директорката, а тя разговаря с детето,намери причината и заедно с учителките и само за седмица моето дете си възрна самочувствието.Трябва да кажа,че и моето дете е много амбициозно да прави всичко най добре,така ги учат в тази детска градина.Сина ми е в подготвителна група за училище.
С много уважение им желая весела Коледа!
Виж целия пост
# 36
одз Зора в Пловдив е много добро детско заведение. Намира се на ул.Д.р Ковачев 7. В яслата сестрите са особено внимателни с малките зайчета. грижат се за тях с внимание и любов.Няколко месеца преди да стане време да се местим в градината качваха децата от яслата, за да се запозваят с госпожите и децата в градината. Така нямахме и никакъв проблем със свикването на " новото " място. Мога най-сърдечно да препоръчам учителките Ташкова и Войнова. Моята дъщеря ги обожава, а и да не забравя леля Гергана и леля Мими
Виж целия пост
# 37
Искам и аз да похваля учителките на моя син. Той вече 4 -ти месец ходи на ДГ и невероятно бързо се адаптира и сега дори не иска да си стои в къщи ,когато е болен. Става дума за г-жа Тодорова и г-жа Найденова и леля Руми, които водят І-ва вариант група на ЦДГ № 64 "Вяра, Надежда, Любов"- Младост-4.
Виж целия пост
# 38
И аз не мога да не похваля градината на детенце - 50 ОДЗ в Зона Б-5 - тук си кара и яслата, градината, сега е подготвителна година, през цялото време не сме имали проблеми.

Виж целия пост
# 39
Още един глас за Брезичка:) Много мили хора!
Виж целия пост
# 40
Лелееее, Сакри, събра ми очите! Снимките са невероятни просто! Явно наистина сте страшни късметлии! Дай боже всекиму!
Виж целия пост
# 41
IИ ние искаме да похвалим нашата градина-20 ОДЗ Люлаче.Директорката е страхотна,бяхме закъснели със записването,но тя ни прие веднага.А госпожите-Лозанова,Атанасова и леля Здравка са супер,няма да ми стигне листа за да напиша всички похвали и затова накратко-едно огромно БЛАГОДАРЯ newsm51
Виж целия пост
# 42
Много сам доволна от 16 ОДЗ в Студентски град,моето сланце обожава г-жа Николова,все и повтаря колко я обича,ходи с огромно желание и се сарди,когато я вземам рано.
Виж целия пост
# 43
едно голямо благодаря на г-жа Вучкова,Петя  и на директорката на 8 ОДЗ.Прекрасни хора,сърцати,с висок дух.Обичаме Ви цялото семейство!Продължавайте да радвате деца и родители с вашата работа,с вашата топлина.Нашият син е щастлив с Вас.
Виж целия пост
# 44
И аз да си похваля нашата 76 ОДЗ Сърничка в Младост 4 с всички хора там:)   bouquet
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия