Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

А кой ще се похвали от яслата или градината на детето си ?

  • 287 559
  • 700
# 45
Аз да похваля Рашкова от 49-та в Дианабад.

 И Тити ходи в 49 ОДЗ и е в група Гъбка Laughing при Рашкова и Цонева! Аз го разпитвам за госпожите и за децата, но не получавам задоволителни отговори  Simple Smile. Вашите деца (имаше още една мама, която хвалеше яслата) вече не са ли в тази група или не съм разбрала правилно? Аз мисля, че Тити много неща научава там и съм много доволна, че отива с желание "при децата"!
Виж целия пост
# 46
Лора каза, че иска да Живее в детската "гигина". От това по-голяма хвалба, здраве му кажи! Става въпрос за 31 ДЯ в жк"Хиподрума"
Руми, снимките са чудни
Виж целия пост
# 47
И аз не мога да не похваля градината на детенце - 50 ОДЗ в Зона Б-5

Твърдо ЗА 50-то ОДЗ в Зона Б-5. След 5 години прекарани там мога да кажа само хубави неща.
Виж целия пост
# 48
Както всяка година,така и тази за трети път се събираме на Игнажден,в навечерието на Коледа в ОДЗ8 в групата на г-жа Стоилова и Гурин ,лелята -родители ,деца и учители ,ние сме като едно семейство вече седем години.нощо ,че нашите деца са вече трета година в училище.Благодарим на всички в детската  на учители,медицински сестри и лелки Прекрасни сте.
Виж целия пост
# 49
едно голямо благодаря на г-жа Вучкова,Петя  и на директорката на 8 ОДЗ.Прекрасни хора
                                                                                                                                                             А,как решаваш въпроса:Едната учителка и директорката са супер,а другата учителка? Ние май имаме подобен проблем.Любима и  не любима,обичаме и не обичаме??? 
Виж целия пост
# 50
99 та ЦДГ БРЕЗИЧКА - БОРОВО
Синът ми е предучилищна, обожава
госпожите си - Карамитева и Манолова.,
 леля Вили и
директорката Харбалиева
.
Понякога си мисля, че госпожите го разбират повече от мен! Heart Eyes
Виж целия пост
# 51
86 та ОДЗ - Люлин.
Синът ми е предучилищна, обожава госпожите си - Петрова и Найденова.
без леля Тони и най-вече момичетата в групата. Не зная как ще се разделим с всички когато дойде време да ходи на училище.

Много съм доволна от двете госпожи. Те бяха госпожи и на другия ми син в предучилищната група миналата година. Толкова добре го подготвиха за първи клас, че сега големият е подготвен и най- важното с самочувствие, че е подготвен и знае. Това го далжи на г-жа Петрова и г-жа Найденова.
БЛАГОДАРЯ им от сърце. Grinning Grinning Grinning
Виж целия пост
# 52
Аз съм много доволна от нашата детска градина. 46-то ОДЗ. Учителките на дъщеря ми се превъзходни. Тя с любов говори за тях. С кеф ходи на градина.
Това е най добрата градина намира се на най-стръмната улица в Симеоново но градината е страхотна учителите също дъщеря ми е втора група а твоята в коя е ?
Виж целия пост
# 53
62 ОДЗ
Госпожа Колева и госпожа Владимировна. С дадения от тях старт, големия ми син спокойно може да прескочи началното образование.

Немога да не похваля и Директора г-жа Малинова за грижите и вниманието с което ръководи градината и за обичта й към децата.

Калоян е с такива прекрасни спомени, че иска отново да се връща там. В най-скоро време ще трябва да наминем и да ги посетим Grinning.
Виж целия пост
# 54
Аз съм много доволна от нашата детска градина. 46-то ОДЗ. Учителките на дъщеря ми се превъзходни. Тя с любов говори за тях. С кеф ходи на градина.
Това е най добрата градина намира се на най-стръмната улица в Симеоново но градината е страхотна учителите също дъщеря ми е втора група а твоята в коя е ?
4-та, сега е предучилищна.Е, не е най-стръмната улица, но зимата е ад да слезнеш с кола, или ако слезнеш, пък после не можеш да се качиш. Mr. Green
Виж целия пост
# 55
.Е, не е най-стръмната улица, но зимата е ад да слезнеш с кола, или ако слезнеш, пък после не можеш да се качиш. Mr. Green
Цитат
Определено си спирам колата на шосето но пък градината си заслужава на мен ми е малко далеч и си мислех да изкара само първа група и да я преместя сега обаче съм на друго мнение
Виж целия пост
# 56
В Пловдив ЦДГ Люляк - клона на Иван Вазов, много сме доволни от обстановката и отношението към децата.
Виж целия пост
# 57
И аз да си похваля нашата 76 ОДЗ Сърничка в Младост 4 с всички хора там:)   bouquet

айде 2-ра похвала Wink
Виж целия пост
# 58
Здравейте,майчета! Laughing
Ние живеем в жк Люлин-6 и с голямо удоволствие ви представям една страхотна детска градина, градината на нашата дъщеричка Ева. Детската градина се нарича "Незабравка" и се намира в близост до блок 613. Наскоро (лятото на 2005) бе направен голям ремонт със субсидии от Община "Люлин". Директорката е много добра, инициативна жена, с голям педагогически опит. Учителките също са много начетени, със специално отношение към специфичния характер на всяко детенце. Очарована съм!!!Оттам ни предоставиха координатите на всички ОДЗ на територията на Люлин.
Виж целия пост
# 59
Аз съм от София детето ми ходи в ЦДГ 54-та държавна много съм доволна никога не бих я пуснала в частна градина защото няма особенно голяма разлика в  нито в базата нито в обучението.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия