Как да си направя вкусна супа топчета?

  • 6 280
  • 35
# 30
  Аз ориз не слагам, затова и казвам на моята "щипана" супа.Направо от каймата щипвам и пускам във  врящата супа.Даже не оформям. Ориз слагам малко в кюфтетата по чирпански, то ориз се слага в кюфтета с бял сос, но моите с бял не ядат, а и моите по "чирпански" съм си ги измислила аз.Не знам как се правят истинските.
Виж целия пост
# 31
Ще донагаждам супата, ще променям някои неща в движение като чета, докато се избистри окончателния й вид накрая Simple Smile
Ариана, благодаря за рецептата на пилешки кюфтенца, отдавна търся нещо такова. Има само един проблем, аз и кашкавал не ям Sad, та сега се чудя с какво бих могла да заместя кашкавала, който се оказва не само част от съставките, но и спойка вместо яйце, което също не мога да сложа Thinking  Ако има идеи..... Hug
Виж целия пост
# 32
Нали белтък можеш? То по принцип белтъка служи за спойка. Имах някъде и рецепта за кюфтенца без кашкавал, ще потърся.
Виж целия пост
# 33
Аз правя застроена супа топчета. Но като омесвам каймата слагам в нея лук, подправки, магданоз - омесвам като за кюфтета. Слагам топчетата да се варят с морков и целина /листенца или малко от глава целина/ и олио. После добавям ориз /по-рядко фиде/ и като е готово застройвам с кисело мляко и яйце.
Виж целия пост
# 34
За супа топчета, сготвена по обичайния начин, нямаше да пускам тема. Просто щях да прочета рецепти по другите теми и да избера някоя. Пуснах, защото съм на диета, която изключва тези обичайни рецепти, а ми се яде супа, която не е лишена от всякакви вкусови качества. Дано помогне и на друг на диета.
Виж целия пост
# 35
Сготви я както ти харесва и можеш да ядеш,но застройката направи като на спаначена супа-пресечена,белтък и кисело мляко.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия