ДОМАШНИТЕ МЕЗЕТА

  • 173 586
  • 740
# 375
стопли материала, изсипи го в тава и стопли. После отцеди течността, много ти е била, а материала - с недостатъчно желиращи продукти.  В торбички правя саздърма и пача http://pep-4o.blogspot.com/2009/10/blog-post_30.html като ги напълня, продупчвам и оставям да се отцедят.  Ако искаш си отдели бульона за готвене.
Виж целия пост
# 376
  bouquet  bouquet Мерси
Виж целия пост
# 377
Прекрасна тема!!! Утре се захващам и аз, ще пиша за резултатите!  bouquet
Виж целия пост
# 378
Страхотна тема!
Специално за феновете и за обмяна на опит, вече има и отделен форум по темата Simple Smile
Виж целия пост
# 379
the_watcher -къде го тоя форум  newsm78
Виж целия пост
# 380
Съмнявам се да е разрешено да споделям линкове, гугъл си го намира без проблем Simple Smile
Виж целия пост
# 381
Позволено е или се намира начин ,като има желание .
  
 Тук е темата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=740570.0
Виж целия пост
# 382
А кажете сега къде да ги суша?На балкона е влажно и студено, в хладилника също ми се овлажняват и не съхнат.Та въпросът е как и къде.В кухнята също много се поти всичко като готвя.Пилешки са.



Виж целия пост
# 383
Сега спря дъжда и ММ пак ги извади нашите на терасата...Като подухва ветрец е Ок Peace
Виж целия пост
# 384
Ето нашите мезенца

До Коледа и Нова година ще са готови.
Пастърмичките стоят все още във сол.
Виж целия пост
# 385

- след като се изкисне месото го овалваме в подправки по избор. Обикновено смесваме червен пипер, мляна чубрица, чимен (сминдух), малко черен пипер... Абе каквото ни дойде в момента. За телешкото миналата година свеки беше взела от някакво магазинче за подправки готова смес за пастърма. Ама понеже я били бъркали на място не разбрахме какво има вътре.

Ние ползваме този чимен за пастърмата

Скрит текст:
Виж целия пост
# 386
А кажете сега къде да ги суша?На балкона е влажно и студено, в хладилника също ми се овлажняват и не съхнат.Та въпросът е как и къде.В кухнята също много се поти всичко като готвя.Пилешки са.




Слагай ги на балкона спокойно.
Виж целия пост
# 387
А кажете сега къде да ги суша?На балкона е влажно и студено, в хладилника също ми се овлажняват и не съхнат.Та въпросът е как и къде.В кухнята също много се поти всичко като готвя.Пилешки са.




Слагай ги на балкона спокойно.
Добре, дано да изсъхнат! Благодаря! HugЗакачих ги.

Скрит текст:

Виж целия пост
# 388
Има ли тук рецепта за бърза шунка?
Виж целия пост
# 389
 yulmana  - благодаря

Тук в Англия влагата е ненормално много , направихме и от пилешката пастърмичка и малко суджук , досега бяха в хладилника, но ми се струва че няма да станат така , все са влажни , и почнахме да ги изкарваме по малко на терасата да ги духа вятъра , но това само през нощта , че иначе обикалят едни чайкохиени , които само това чакат..
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия