Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 133

  • 95 085
  • 741
# 630
Студена глюкоза Simple Smile Трябваше да загрееш леко на водна баня Simple Smile)))
Виж целия пост
# 631
И момичета препоръчайте ми червен фондан,който става за покриване,че бях взела един от хитрини ама хич не ми хареса

Аз боядисвах отгоре с черна боя  Wink  Стана супер наситен цвят с боите на Wilton, мацах си с една гъбичка и стана супер.
Виж целия пост
# 632
Винаги загрявам глюкозата,обаче я пускам на  слаба степен в микровълновата за няколко секунди.Може ли това да е проблема,ама пък до сега си ставаше фондана ми?
Snejinkaaa и аз оцветявам отгоре,ама никак не ми се получава равномерно.Вчера пробвах да направя направо червен фондан,като сложих боята още от началото,но както вече казах и двата ми опита с фондана вчера бяха зле.Довечера ще видя дали става изобщо за нещо.
Виж целия пост
# 633
Аз си купих една червена боя на прах. Разкошен цвят прави . Не пише фирма или нещо . На Уилтън са слаби тъмните бои. Червеното, черното и кафявото не правят хубав цвят. На Америколор има дийп блак и хубаво червено. Тр да питаш в магазина в който пазаруваш.
Виж целия пост
# 634
Малко ще оспамя, ама да попитам?
И при вас ли е променена визията на БГ Мама, или грешката е в моя телевизор?
Чета за някаква нова визия, ама, дали е това?
Овратителна е, ако е така...

Виж целия пост
# 635
Малко ще оспамя, ама да попитам?
И при вас ли е променена визията на БГ Мама, или грешката е в моя телевизор?
Чета за някаква нова визия, ама, дали е това?
Овратителна е, ако е така...


И при мен е така и е отвратителна Sad до днес на темите беше като преди, но преди малко си промени. Ужасно еее Sad
Виж целия пост
# 636
Малко ще оспамя, ама да попитам?
И при вас ли е променена визията на БГ Мама, или грешката е в моя телевизор?
Чета за някаква нова визия, ама, дали е това?
Овратителна е, ако е така...


И при мен е така и е отвратителна Sad до днес на темите беше като преди, но преди малко си промени. Ужасно еее Sad

На всичкото отгоре са сложили някакви евтини реклами така, че без да искаш кликаш върху тях Sad
Виж целия пост
# 637
Отвратителна е новата визия.Голямо пулене пада докато видиш какво да четеш.Май на никой не му харесва.
Виж целия пост
# 638
отне ми известно време да разбера къде да натисна за отговор.... много е неприятен новия облик

радвам се, че ви хареса тортата ми. тези цветя наистина не са трудни и не отнемат много време. те ми харесаха как станаха, но самия борд на тортата, цвета, вече съм ползвала подобни в други торти и доста скучно се получи. обикновено разполагам с част от уикенда, но не и този път. поне измазах по-добре от предишната. аз винаги с ганаш

за червения фондан искам да кажа, покривала съм една торта с този на реншоу червен, мисля попи ред и добре ми се получи като леснота на покриване. белият на тази фирма ми е ужасен, но цветните някак си са ок

ето такова червено

Виж целия пост
# 639
Винаги загрявам глюкозата,обаче я пускам на  слаба степен в микровълновата за няколко секунди.Може ли това да е проблема,ама пък до сега си ставаше фондана ми?
Snejinkaaa и аз оцветявам отгоре,ама никак не ми се получава равномерно.Вчера пробвах да направя направо червен фондан,като сложих боята още от началото,но както вече казах и двата ми опита с фондана вчера бяха зле.Довечера ще видя дали става изобщо за нещо.


Аз какво съм чела не знам, но съм прочела черен фондан Embarassed Извинявам се, че се намесих неподготвена  ooooh!
Виж целия пост
# 640
Новият облик, да кажа и аз, е просто отврат. По едно време не го ли сменяха пак  newsm78...
Много ми е интересно защо трябва да се пипа нещо, когато си е добре.

Исках да ви питам нещо. Как да направя лъскава глазура за торта? Искам тортата да я измажа с ганаш и след това да я покрия с глазура, да е много лъскава. Пробвала съм разни рецепти, но не ми се получава добре, разтича се, попива. ПРозрачна глазура, нали разбирате. Как я правят такава гъста по сладкарниците, да не им се разтича?
Виж целия пост
# 641
Момичета моите "торти" не могат да се сравняват с красотите и професионализма тук. Слагам само снимка на малиновата ми торта от вчера, за да благодаря за съветите и рецептите на van444eto и mishoka  Hug. Вид няма никакъв, но вкуса беше неповторим Simple Smile


Крем със заквасена сметана, филаделфия, бита сметана и малини
Искам да направя и черешова торта (зимата все ми липсват летни плодове и само плодови тори хапвам) Grinning но  Naughty къде се продава така наречената вишновка? Търсих в Карфур и един магазин за алкохол но нямаше Sad какво представлява, има ли вишни вътре в нея както дядовците са ни я правили или е само ликьор? Благодаря ви предварително!!!
Виж целия пост
# 642


Исках да ви питам нещо. Как да направя лъскава глазура за торта? Искам тортата да я измажа с ганаш и след това да я покрия с глазура, да е много лъскава. Пробвала съм разни рецепти, но не ми се получава добре, разтича се, попива. ПРозрачна глазура, нали разбирате. Как я правят такава гъста по сладкарниците, да не им се разтича?

Oтговорът е лесен - бърка се в кофи и се слага. Simple Smile Наскоро гледах по едни складове такива с най-различни вкусове, има и шоколодово и плодово, нарича се дори mirror. Simple Smile Не че тотално отричам подобни неща, полезни са понякога, но все пак тайната не е в някакво майсторство сладкарско, като говорим за нашите сладкарници. Wink
Виж целия пост
# 643
Може ли някой с опит да се включи  Praynig Искам да си купя пистолет за фондан,кой от двата модела е по-удобен за работа?
Този: http://www.ebay.co.uk/itm/Sculpey-High-Quality-Metal-Clay-Extrud … sh=item417a8c32b4

или този: http://www.ebay.co.uk/itm/Sugarcraft-Extruder-Gun-with-16-Disc-S … sh=item2a335be656
Виж целия пост
# 644
Вторият.Аз имам първият и е голяма мъка ако тестото е малко по твърдо.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия