Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Някой ходил ли е на санаториум в Сандански?

  • 2 413
  • 1
Препоръчаха ми да заведа сина си в Сандански. От година боледува от пневмонии, бронхити и все от тая хубост болести. Знаее ли, как бих могла да го заведа в някой от санаториумите там. Ще ми трябва ли направление от личния лекар....
Виж целия пост
# 1
Здравей, ние вече три пъти сме водили Мартин в Сандански, 2 от тях поради подобни на вашите причини. Не сме били в санаториум, но съм говорила с много родители, които са били там - единственото, което правят в санаториумите е инхалации с физиологичен разтвор, така че ние си ходим на квартира. Ако все пак държиш да е санаториум - ето инфо втора ръка от тази пролет:
Трябва ти талон с мнени за санаториално лечение от лекря, който го е препоръчал до личния и той тогава дава направление, което се носи не знам къде(питай него за повече).... На мен ми се видя много сложно.
Цената е 10 лв. на ден за детето + 1 придружител, като се включва храна за детето, не и за възрастния.
(пак казвам - това ми е инфо от майките в парка на Сандански)
Квартирите са 6 - 8 лв. на ден за двамата. Хотелите са по - скъпи.
Иначе Сандански е прекрасен град - ние с моя мъж ходехме най - редовно там още преди да имаме дете ей така - по живот.
А и най - важното - когато се върнахме пролетта от там двойното му дишане отляво беше изчезнало и не се е появявало повече  Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile  Е, миналата седмица пак се върнахме и беше с червено гърло, но то е май заради плуването му в басейните... гърдичките са чисти Simple Smile Оправихме се с Хустагил.
Това е, което аз знам. Препоръчвам да отидеш - казват, че въздухът там и астма лекувал...
А, да, ако сте от София - има един Център за Санаториално лечение на бул. В. Левски, точно преди сградата на Булгартабак като идвашт НДК - там можеш да попиташ, но аз не съм ходила.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия