За приготвянето на грис

  • 3 006
  • 35
# 30
да, от десертчетата имах предвид.
Виж целия пост
# 31
Аз го сварявам с вода,добавям няколко лъжички АМ и после някакъв плод.
Виж целия пост
# 32
Виви, а ти как правиш гриса за бурканчета Laughing
Виж целия пост
# 33
на вашите мес. давах по 1 цял жълтък.
Иначе грис приготвям така - в 200мл. прясно мляко слагам една с.л. захар, която бъркаш за да стопиш, завира , слагам 2 с.л. грис , бъркам малко и готово Wink
Виж целия пост
# 34
някой наливал ли е горещ грис в бурканчета да се вакуумира? Става ли му нещо?

И аз  Peace Но рядко,правя го за деня,става много бързо,но ако знам,че ще съм по-заета утре с излизане,си правя и за утре в бурканчета,всичко си е ок.Сварявам го и веднага го сипвам в бурканчето,затягам капачката и го обръщам да легне върху нея.Като изстине го изправям и го слагам в хладилника.  Simple Smile
Виж целия пост
# 35
ще ги гощавам тия дни значи  chef
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия