как да опека кекс?

  • 1 606
  • 16
# 15
Наистина зависи от фурната. Аз, не я загрявам предварително-включвам на 170 градуса, след като сложа кекса и пека 40-50м. Пробвам с клечка за зъби.
Виж целия пост
# 16
  За печенето не мога много да кажа,защото се отказах да пека в моята/на хазайте ,де/ фурна и си взех електрическа тенджера.Зная си точно 22 мин и кекса ми е готов.Не изгаря отгоре и е опечен идеално вътре.


   А за бухването - разбрах от моя опит две неща.Най-важното е да не са студени продуктите и да бъркаш внимателно за да не падне сместта.Моя трик е ,че слагам яйцата предварително за малко в топла вода,после разбърквам много хубаво със захарта и останалото момичетата са го написали.Не се притеснявай -кекса не става от първия път идеален,но с опита ще придобиеш и умения.

  А за яйцата става и с три и с четери и т.н.Големината му е почти една и съща ,малко по-висок от клечката за зъби.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия