Лабрекс, с какво разбиваш съставките за бързото и вкусно руло? С миксер ли?
С миксер, да!
И да си копна въпроса от старата тема:
Хайде и аз в групата на тези, на които не им стана майонезата. Като водичка е. Сложих в хладилника, но нямам големи надежди да се оправи.
Според мен е от олиото.
И сега какво да я правя? Има горчица и жълтък в нея. Имам едно пилешко филе, дали нещо не може да се направи с двете
vela, пропуснала си ме явно, то и аз мога да кандидатствам за групата. Ето тук писах за перипетиите си и за какво я използвах. След толкова правене случи ми се и на мен.
пеп-4о, според мен не е от олиото, моето е едно и също, взето есента срещу предаден слънчоглед, една партида е. Тайната не знам коя е, трябва да я разгадаем, обаче.
Иначе картофи, месо, риба можеш да запечеш с нея, вкусно става.