Каква риба готвите?

  • 69 885
  • 303
# 255
май само аз не съм доволна от пангасиуса  Embarassed  пържих филетата , но направо си беше гадно.  А може и олиото да е имало дъх.

Препоръчаха ми риба :морска котка, била невероятно вкусна. Пробвал ли е някой

изобщо не ми хареса и на нас тази риба, повече не повторих Sick, твърде мазна беше.
Виж целия пост
# 256
Моля да споделите как точно обработвате рибата преди да я сложите на скара  Embarassed.
Благодаря на всички отзовали се!   bouquet

До сега само съм пекла във фурна.
Виж целия пост
# 257
Моля да споделите как точно обработвате рибата преди да я сложите на скара  Embarassed.
Благодаря на всички отзовали се!   bouquet

До сега само съм пекла във фурна.
За скара се използват мазни риби като сьомга,карагьоз,заргана,скумрия по-голяма,пангасиус...и т.н. ...
Аз лично намазвам рибата с черен пипер и лимонов сок.Оставям да отлежи.15-ина минутки преди да я метна на скарата я посолявам(не по-рано,за да не се извлекат соковете от рибата).

Виж целия пост
# 258
Обескостява ли се рибата или се слага цяла  Rolling Eyes?
Като я приготвям на фурна я филетирам.
Виж целия пост
# 259
Пекла съм и цяла,пекла съм и филетирана.

Ако я филетираш и я намажеш с черен пипер и лимонов сок и я оставиш за няколко часа в хладилника....После като я печеш костите почти изчезват....

Например аз карагьоз само така ям,защото иначе има много кости.Иначе е ужасно вкусна риба...
Виж целия пост
# 260
БЛагодарности!   bouquet
Виж целия пост
# 261
По повод пангасиуса мои приятели от Румъния ме предупредиха да не купувам, защото я отглеждали във Виетнам, във замърсени води и била токсична.
Аз обожавам морската котка, само че досега не съм я приготвяла, само на ресторант съм хапвала.
Виж целия пост
# 262
Точно прословутия пангасус днес изпекох във фурната в плик.
Виж целия пост
# 263
Тук имаше цяла тема за пангасиуса, какви гнусни снимки имаше Sick от Виетнам
Виж целия пост
# 264
Най често готвя мерлуза и лефер по рядко изпробвам с други видове.
Виж целия пост
# 265
сома е една от предпочитаните риби в къщи вземаме и толстолоб Peace
Виж целия пост
# 266
Предимно морска, каквото улови мъжа ми  Grinning

най-често сафрид, чернокоп, паламуд, калкан. Рядко пъстърва, сом и шаран.
Виж целия пост
# 267
И аз не съм впеатлена от пангасиуса. Много ми го хвали свеки, купих, рекох да го панирам
и той се разпадна на трохи.  #Cussing out Е, кучето не се оплака от него.  Mr. Green

Иначе купувам често риба - бяла риба, хек, хоки, скумрия, толстолоб. Една друга риба много ми хареса, обаче
пусто не мога да и запомня името, нещо с "р" беше".  ooooh! Като бялата риба е, не е мазна, изпържена с брашно е супер.
Тази година на морето ядохме саворин и много ни хареса, преди два дни пак си взехме и я пекох на скарата. Май ще замести скумрията
 у нас. А пустите му барбуни, много ни ги хвалиха и така и не успяхме да ги опитаме.
Виж целия пост
# 268
май само аз не съм доволна от пангасиуса  Embarassed  пържих филетата , но направо си беше гадно.  А може и олиото да е имало дъх.

Не мога даже да си представя пържен пангасиус  Sick Laughing
Толкова мазна риба е, че за пържене не е подходяща, според мен.
Аз я пека във фурната, в тефлонова тава, без никаква мазнина.
Като е готова я заливам с доматен сос, босилек и сух чесън.
Така много ми харесва. 
Виж целия пост
# 269
Умирам за риба. Когато съм край морето всеки ден й се радвам, пържена, печена, маринована!
Но предпочитам морските риби, нищо, че миришат повече при приготвяне.
А най-харесвам черноморските, но до нас в провинцията почти не стигат, за съжаление.
В супермаркетите/метро и пикадили/ прясната риба е от гърция и от майната си и е толкова прясна, че...
Що се напъхах в таз тема, днес ще ида да купя ципура за скарата
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия