Торта Сникърс

  • 20 629
  • 54
# 30
 Нямате милост значи!   Joy
Виж целия пост
# 31
Направих тортата вчера,еее....страхотна е,много се хареса на всички в къщи smile3501
Виж целия пост
# 32
Направих тортата вчера,еее....страхотна е,много се хареса на всички в къщи smile3501
Ако сметаната е сладка ,пак ли се слага захар?
Виж целия пост
# 33
Направих тортата вчера,еее....страхотна е,много се хареса на всички в къщи smile3501
Ако сметаната е сладка ,пак ли се слага захар?
Не.
Виж целия пост
# 34
Направих тортата по рецептата на Anomalia - стана страхотна. Покрай Вас така ми дойде музата да готвя и да правя разни неща, че не е истина. Това на мъжа ми много му допада. Докога ли ще е така  newsm78
Виж целия пост
# 35
а сметаната каква е? течна, или от заквасената? newsm78
Виж целия пост
# 36
Ей,знаех си че не трябваше да влизам тук ooooh!Няма как ще се прави торта,но в събота че утре съм на "лунна".labrex мерси за превода-това "вареной сгущенки" направо ме смути #Crazy
Виж целия пост
# 37
Ей,знаех си че не трябваше да влизам тук ooooh!Няма как ще се прави торта,но в събота че утре съм на "лунна".labrex мерси за превода-това "вареной сгущенки" направо ме смути #Crazy

Малко off: това "вареной сгущенки" го омахвам направо с лъжицата! eat
Виж целия пост
# 38
Направих я и пожъна страхотен успех!
После направих грешката да калкулирам калоричността й - да не ви плаша, но излиза, че в цялата торта има около 6700 КК !!!  #Crazy
И все пак ще остане фаворит за празниците - аз използвах натурален шоколад за отгоре (за да компенсира общата сладост) и се получи много добре.
Да ви е сладко  Simple Smile
Виж целия пост
# 39
А какво ще рече "варено кондензирано мляко",като обикновенното ли се вари?
Виж целия пост
# 40
Тия грозни цифри за коя торта са Confused
Виж целия пост
# 41
А какво ще рече "варено кондензирано мляко",като обикновенното ли се вари?


Не....вари се неотворено както е в консервата, като трябва да бъдеш много внимателна винаги да има 1-2 пръста вода да го покрият. Вари се около 2ч. на тих огън, ако в рецептата не се изисква друго. Млякото се карамелизира и става много вкусно.
Пропуснах....отваря се след като се охлади. Hug
Виж целия пост
# 42
Благодаря за обяснението,скоро ще пробвам, да видя каква ще я свърша.
Виж целия пост
# 43
много хубава рецепта.  chef
Виж целия пост
# 44
anomalia днес празнуваме рожденния ден на баща ми с твоята торта. Страхотна е, лесна, вкусна и ефектна. Благодаря ти  bouquet

П.П.само да не беше досадното белене на фъстъци Wink
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия