Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Вижте колко е щастлива мама,че си има породени двама ! ** 32 **

  • 78 017
  • 949
# 945
Някоя имала ли е проблем със скъсена шийка при втората бременност? Родих първото преди 14 месеца, сега съм в шести месец, но гинекологът пъшка, че ще е проблематично износване до термин.
Виж целия пост
# 946
Ние бързахме да са породени, защото искахме и трето 5-6 години след първото, а ММ не е първа младост......Но, аз се отказах от плана, нито физически, нито психически имам сили за повече деца.
Като поотраснат децата ще ти се върне мерака за трето, повярвай ми. Wink А след две породени, поотраснали, третото се гледа много лесно, дори ми се искаше и четвърто. Simple Smile
Виж целия пост
# 947
Понеже никой не е писал, Ахинора, аз бях със скъсена шийка, но първата бременност. Лежах и пих шепи хапове, но износих до 37 седмица, даже тогава други неща се объркаха и скъсяването не беше причина да родя. Ако имаш възможност чуй второ мнение и си почивай. Стискам палци бебето да си чака термина кротко.
Мамите с 2 секцио - болят ли ви операциите от вдигане на децата? Нещо се претоварих и взе пак да ме преболява, а са минали вече повече от 2м.
Виж целия пост
# 948
Боли, понякога. Макар при мен да са минали вече 7 години. Като се претоваря с вдигане на тежко и ме наболява. Понякога се получават и сраствания /което също не е ненормално/ и от там се засилва усещането за болки.
Виж целия пост
# 949
НОВА ТЕМА Hug Hug
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия