ГОТВАРСКИ КУРС на Гордън Рамзи - Безплатен

  • 60 413
  • 209
# 105
Айде, започва повторението!
Виж целия пост
# 106
От дребните не мога да гледам предаването. Мярнах за малко боба и пилето. Дано през почивните дни да има повторение.
Виж целия пост
# 107
  Все очаквам да се развика.Не съм му свикнала да е толкова учтив.
Виж целия пост
# 108
О, и мидите ще пробвам Laughing
Виж целия пост
# 109
Все очаквам да се развика. Не съм му свикнала да е толкова учтив.
newsm10

той курсът е до 23.50 ч

Момичета някой разбра ли с какъв треволяк направи салатата на пилешките гърди- имаше и ябълка
Виж целия пост
# 110
   Момичета, някой да е разбрал на 400 гр. ориз, колко вода сложи? Благодаря!   bouquet
Виж целия пост
# 111
Някаква марула, зелени ябълки, кора и сок от лимон
Виж целия пост
# 112
Това не е маруля, а кресон.
Виж целия пост
# 113
И аз успях да мерна 1-2 части от вечерното повторение, днес ще има ли повторения или нови епизоди? Наистина, мноооого пържене, отдавна не пържа почти нищо, но пък така обичам.  Laughing Зарази ме с епизода за подправките, стана ми гузно чак, че аз винаги купувам смлени.

Някой видя ли някоя добра рецепта за свинска плешка, че това е на дневен ред днес у дома?

Ако имате конкретни въпроси към някоя рецепта и не се справяте с английския, бих могла да погледна в книгата, но ще искам и "заглавието" на рецептата. Simple Smile 

Виж целия пост
# 114
Свинската плешка с кожа ли е?Направи си свинско с хрупкава кожичка.

https://www.youtube.com/watch?v=pCrod_sRxc8

https://www.youtube.com/watch?v=nJWPvJxAyAE
Виж целия пост
# 115
Не за жалост Simple Smile
Виж целия пост
# 116
Момичета, свалих си книгата, прекарах я през една програма за конвертиране и сега я имам на Уърд. На английски е, разбира се.
Ако някой иска да му я пратя, да ми пише на лични или кажете къде да я кача.

Има добри идеи за подправки, за които не бих се сетила. И имайте предвид, че е писана за англичани, които в кухнята е възможно неволно да се самоубият  Grinning Ние тук сме друга бира, особено онези, които помним соцвремената. Когато нямаше топли щандове, нямаше много полуфабрикати и т.н.
Интересува ме по принцип на какво прилича чоризото - чувала съм, че е нещо като българския Петрохан.
Има един раздел - Готвене за тълпа - точно като за мен, сега го открих и започвам да чета.
Снощи попаднах на повторение за Хумус от тиква - звучи интересно, ще опитам.
Виж целия пост
# 117
И аз не мога да намеря с кожа. Sad
Виж целия пост
# 118
Чоризо има в Лидъл но не е чак токова меко като наденица ами е малко по като салам (малко тъпо го обясних дано ме разберете).Взимала съм и е хубаво. Но със сигурност това на Рамзи е класи над това Wink
В Лидъл изглежда горе долу така :


Иначе има и в Метро пакетирано директно нарязано на слайс. За цяло не съм сигурна - може и да има.
Виж целия пост
# 119
Нещо като паприкована сушеница ми е на мен, пикантна, само че не на тънки пръчици, а дебеличка като наденица.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия