Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Черен и бял списък на фитнес инструкторите

  • 12 693
  • 21
# 15
Аз права на Румяна Илиева упражненията вкъщи и съм много доволна  Simple Smile
Виж целия пост
# 16
Галя от "Палах" Варна

 Peace Peace Peace Peace
Виж целия пост
# 17
http://fitbg.net/fitnes-izmamnici/
Виж целия пост
# 18
Моля да ми препоръчате добър фитнес инструктор в Атлетик в Дианабад или на Коперник! Днес взех карта, сега остава да се доверя на някого, за да не съм си дала парите на вятъра. Мисля да правя по 2 или 3 тренировки на седмица с инструктор, 3 имам по моя си спорт, и 1 ден да ми остане да почивам.
Виж целия пост
# 19
Дойдох тук да потърся информация за една треньорка , на която случих във фитнеса на дианабад . Уникален човек, уникална харизма, уникален характер, уникална чаровница, уникален треньор или инструктор (не знам как е прието да се наричат, все тая) Тренирах съвсем малко с нея , имах резултат за седмица , наложи ми се да се прибера в провинцията и я помолих за тренировъчен и хранителен режим ... Спазвах месец инструкциите и бях -7 кг . Нямаше глад , нямаше никакви проблеми.
Родих преди 4 месеца, започнах отново да тренирам с треньори, но не съм доволна , в главата ми е само това момиче и методите с които подхождаше към мен . Също така съм затрила нейните програми.
Дали някой от вас ,членуващите в тази група е посещавал залата на Дианабад фитнесБългария и е попадал на треньорите им. Случайно да се сеща за тях или да им има координатите. Научих, че е напуснала миналата година летните месеци и не знам в коя зала се е преместила. Много искам да открия тази инструкторка .
Виж целия пост
# 20
Отзиви за Станимир Михов?
Виж целия пост
# 21
Може ли да препоръчате жена фитнес инструктор за София? Оказа се, че или инфо в нета е стара, или изобщо няма
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия