Питане за пържени крилца :)

  • 3 867
  • 12
Здравейте,искам да си опържа крилца,но преди да ги сложа в олиото трябва ли да ги сваря преди това,защото преди два дена си опържих но станаха жилави и не ми харесаха,а ги пържих доста.Другото което ме интересува е да ми препоръчате някаква марината с която да мариновам крилцата. благодаря предварително   chef
Виж целия пост
# 1
За марината незнам. Аз си ги пържа директно във фритюрника, без да ги варя предварително Simple Smile
Виж целия пост
# 2
Може да ги опечеш в плик във фурната - стават крехки и са като пържени  .... Peace
А иначе за пържени-сложи повечко мазнина, да плуват вътре, не само на дъното...
Виж целия пост
# 3
аз ги искам хрупкави да си замезвам с бира Simple Smile
Виж целия пост
# 4
Ако искаш крехки, вкусни и хрупкави крилца довери се на рецептата на pep-4о. Тя е знаменит кулинар.http://pep-4o.blogspot.com/2014/11/3.html
Виж целия пост
# 5
Ако искаш крехки, вкусни и хрупкави крилца довери се на рецептата на pep-4о. Тя е знаменит кулинар.http://pep-4o.blogspot.com/2014/11/3.html

 Задължително ще се пробва рецептата.
Виж целия пост
# 6
Зависи дали ще ги правиш на тиган или във фритюрник. Аз повече си ги харесвам в тигана. Бланширам ги предварително за 3-4 мин. и после ги овалвам в червен пипер, понягога и малко лют(зависи дали ми се е ядяло пикантно), малко сол и пържа в загрятото олио..после докато са топли ги напръсквам с лимонче и  така cheers
Виж целия пост
# 7
Ако искаш крехки, вкусни и хрупкави крилца довери се на рецептата на pep-4о. Тя е знаменит кулинар.http://pep-4o.blogspot.com/2014/11/3.html

 Задължително ще се пробва рецептата.

Ще дадете ли отзиви ако някой изпробва рецептата Simple Smile На снимката изглеждат много апетитно
Виж целия пост
# 8
Ако искаш крехки, вкусни и хрупкави крилца довери се на рецептата на pep-4о. Тя е знаменит кулинар.http://pep-4o.blogspot.com/2014/11/3.html

 Задължително ще се пробва рецептата.

Ще дадете ли отзиви ако някой изпробва рецептата Simple Smile На снимката изглеждат много апетитно
Изпробвана е, много са вкусни.
Виж целия пост
# 9
Ето една рецепта и от мен за печени мариновани крилца, които правя много често, защото са ни любими
http://www.tanitaang.com/2013/09/blog-post_15.html
Виж целия пост
# 10
Aз лично ги разполовявам предварително, и им махам връхчетата, а после ги пържа в тиган само поръсени със сол и черен пипер. (харесват ми повече така отколкото във фритюрник). Цаката е да са на по-бавничко, за да се изпържат вътре хубаво. После овалвам в лят сос. Но може и без.  Peace
До сега никога не са ми ставали жилави.
Виж целия пост
# 11
thewishmaster - Влюбих се в крилцата на pep-4o.  Heart Eyes Мисля да пробвам по тази рецепта, ще споделя резултата.  Simple Smile
Виж целия пост
# 12
Елина, всичко от блога на pep4o  е умопомрачително вкусно. А и тя е много отзивчива и винаги отговаря, ако ѝ пише човек с някакъв въпрос. На нейните инструкции фемилито ми дължи и вкусната пастърма, която им правя всяка година.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия