Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Близнаци разделени един от друг

  • 6 212
  • 9
Имам две дъщери близначки на 2,7 години.Сега в момента децата са разделени едната е със майката , а другата   при бащата . Децата преживяват много трудно раздялата.постоянно плачат една за друга.Интересува ме как трябва да се подходи към ситуацията за да не се влоши здравето на децата.Някой срещал ли е такъв проблем?Децата вече са разделени от 25 дена и го преживяват много тежко, липса на апетит ,нежелание за игри и постоянно търсене на сестра й което е нормално. Децата са получили силен емоционален стрес така ми обясни доктора.Проблемът е че майката не желае никакъв контакт със детето което е при мен , дори не иска да се чуват децата по телефона.Ако някой е срещал подобен проблем нека ни помогне със съвет за доброто на децата.
Аз съм бащата на децата.
Виж целия пост
# 1
Много са ти объркани историите. #Crazy

Институция ли раздели децата, или вие така решихте?
Не съм чувала да се разделят близнаци.
Виж целия пост
# 2
Боже,как ви дава сърце да ги разделяте..  Shocked Shocked
Защо не върнеш,близначката при майка и да са си двете със сестричката...?
Виж целия пост
# 3
Проблемът е че майката не желае никакъв контакт със детето което е при мен , дори не иска да се чуват децата по телефона.

Извинявам се за въпроса, но...
Каква е причината майката не желае контакт с детето си, още повече, когато става въпрос за близнаци?  Shocked
Просто не е нормално да обича едното, а другото да го отхвърли.
Виж целия пост
# 4
Боже,как ви дава сърце да ги разделяте..  Shocked Shocked
Защо не върнеш,близначката при майка и да са си двете със сестричката...?

Сигурно защото е написал, че майката не я иска.

Авторът- в стари постове пишеш, че си приятелка на бабата на близначките. Кой си всъщност и как така децата са разделени?
Виж целия пост
# 5
Сега пиша аз , бащата на децата.
Историята е следната:
Със майката водим бракоразводни дела и в България и в Гърция.
След раждането на децата ,майката ги изоставя и заминава за България.
След 7 месеца след раждането на децата идва и ги посещава да ги види , но пак си заминава за България , Англия , Германия и т.н.
Децата изцяло са отглеждани от баба им.
След една година на молене да се върне при децата реших да подам развод.
Следователно отказ от нейна страна да дойде при децата , което щеше да е по-добре за децата и съгласие за развод.
Вече 2 години дела за развод.
 Как се стигна дотам да се отделят децата.
Преди един месец тя дойде да види децата ,поканих я в дома на децата и след като разговаряхме за бъдещето на децата ми каза че иска да вземе децата да живеят при нея. Децата като я видяха я помислиха за чужд човек, защото не ги е виждала вече 1,8 години. След като разговарях със личния доктор на децата и се посъветвахме със психолог как трябва да се постъпи при тази ситуация.
Посъветваха ни бавно постепенно  майка им да изгради връзка със децата защото все пак майка им е, за 7-8 дена майката на децата разболя децата , не им сменяше памперсите , не се грижеше добре за тях , децата получиха един стрес ,децата настинаха и  оттам пак на доктори мъки и драпане.
На другия ден отвлича детето ми и сега не знаем къде се намира детето ми нито знаем как е.Детето е във неизвестност от 25 дена , знаем че може да е още във Гърция , защото няма как да мине границата .
Пусната е за национално издирване и издирване в целия ЕС. За последно ми е звъняла преди 8 дена да чуя детето , детето ми плачеше и повтаряше "татко" като чу гласът ми опитах се да и обясня че най-добро за децата е да са заедно и бих направил всичко само и само да не мъчим децата , помолих я поне децата да се чуят по телефона , но не пожела да чуе дори как е другото дете и ми каза че децата не я интересуват .Сега нито телефон ,нито нищо. Засега незнаем нищо полицията не върши нищо според мен , наех детектив да я открие преди 5 дена но още нищо.Обиколих цяла Атина,Ламия , Верея ,Крит и снимки съм давал и пак нищо във медий сме публикували снимки и пак нищо по последни данни на полицията има вероятност да е в Гърция все още.Защото няма данни да е напускала Гърция.
 
Най-важното което ме интересува е здравето на децата , ако някой може да ни помогне да избегнем влошаване състоянието на децата моля да ни помогнете . Има опасност да се развият различни заболявания като едно от тях е детски диабет  дължащ се на стреса и притеснението , така ми казаха лекарите при който направихме прегледи на детето , за другото дете незнаем нищо надявам се детето да е добре все пак майка им е надявам се Бог да и даде разум и майчин инстинкт да опази детето.
 
Виж целия пост
# 6
Боже,как ви дава сърце да ги разделяте..  Shocked Shocked
Защо не върнеш,близначката при майка и да са си двете със сестричката...?

Ако зависеше от мен бих направил всичко за доброто на децата.Ако ми беше казала къде е и че иска и другото дете бих направил всичко възможно само и само децата да са заедно.
Най-доброто за децата ще е да са заедно ,независимо при кой родител са.
Много тежко го преживяват децата.
Докторите казват че след като се разделиха децата са получили психически шок.
Детето ми постоянно търси сестра си , плаче за нея.
Много ми е тежко да виждам мъката на детето ми всеки ден ,надявам се децата някой ден пак да се съберат и да са заедно, за да може да ги направя щастливи отново и да са живи и здрави.
Виж целия пост
# 7
Съчувствам ти наистина! Дано по-скоро се реши този проблем и децата да са добре!
Кураж! Peace Peace Peace
Виж целия пост
# 8
Aмa кaкви хорa имa нa този свят?!
Виж целия пост
# 9
Какво се случва
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия