Да си поговорим за домашната шунка и шунковарите, пък и за други неща - ТЕМА 3

  • 146 997
  • 758
# 30
Направих пилешката шунка и да кажа, че тя най-ни хареса. Ароматна, вкусна, екстра е, обаче от половин доза излезе едно калъпче с височина няма и 4 пръста, абсолютно губене на време Naughty
Виж целия пост
# 31
Направих пилешката шунка и да кажа, че тя най-ни хареса. Ароматна, вкусна, екстра е, обаче от половин доза излезе едно калъпче с височина няма и 4 пръста, абсолютно губене на време Naughty

Е, ама ти направи повечко - защо залагаш мъничко - след ден два пак и пак повече  newsm78
и за да не празен поста ми - да си покажа последното творение БЪРСАК от свинско врат


Виж целия пост
# 32
Да е честита и вкусна новата година! Идвам да се уча от големите! Страхонти неща показвате.
Виж целия пост
# 33


ето и един деликатес от свински врат





кайзерован свински врат вече и с рецепта и начин на правене
Виж целия пост
# 34
В тоя студ изобщо не е за шунки и шунковари, а си е за други мезенца
Та да взема да подбутна темата с един нов деликатес сушен деликатес от свински гърди


Виж целия пост
# 35
Ммммм, не съм много съгласна Simple Smile
Преди 2 седмици аз съвсем небрежно си поръчах един шунковар от немския амазон (за 21.90 Е), та чакам да ми го  донесат днес, утре. Та поизчетох темите, уж разбрах технологията и избрах рецепти, ще пробвам и ще кажа Sunglasses
Виж целия пост
# 36
Честито и ще чакаме резултати!
Виж целия пост
# 37
Здравейте и поздравления за темата и за вкусните резултати на всички активисти:))

До скоро не ми се вярваше да е възможно приготвяне на домашна шунка и откакто разбрах, мира нямам да приготвя на децата, които я обожават. Само се чудя кой от моделите да избера, затова моля за препоръка. От описаните на сайта на бати Мити разбирам, че е по-добре месото да се вари в собствен сос, а не в плик, а такива са моделите на Тескома и АВ Гиегер, съответно от пластмаса и алуминий.

Дали случайно някой от вас не е попадал на уред от стомана, к. да приготвя без да са необходими пликове.

Познати ли са ви тези модели и можете ли да препоръчате някой от тях?

http://www.amazon.co.uk/Kitchen-PRESSURE-COOKER-Cookers-Stainles … JGQEFEHE8DFSBH9R2

http://www.amazon.co.uk/MAKER-tenderloin-THERMOMETR-HOMEMADE-FRIDAY/dp/B016TOQ2AW

Сашо Башо, а вие в кой модел приготвяте описаните деликатеси?

Предварително благодаря!!

Виж целия пост
# 38
Ммммм, не съм много съгласна Simple Smile
Преди 2 седмици аз съвсем небрежно си поръчах един шунковар от немския амазон (за 21.90 Е), та чакам да ми го  донесат днес, утре. Та поизчетох темите, уж разбрах технологията и избрах рецепти, ще пробвам и ще кажа Sunglasses

Може ли линк към модела?
Виж целия пост
# 39
Снощи сложих базовата рецепта половин доза, скоро ще видим какво става...
marygi на лично ти го пратих... моята е Tescoma пластмасовата.
Виж целия пост
# 40
...

Познати ли са ви тези модели и можете ли да препоръчате някой от тях?

http://www.amazon.co.uk/Kitchen-PRESSURE-COOKER-Cookers-Stainles … JGQEFEHE8DFSBH9R2

...

Аз работя с този.
Виж целия пост
# 41


Дали случайно някой от вас не е попадал на уред от стомана, к. да приготвя без да са необходими пликове.

Познати ли са ви тези модели и можете ли да препоръчате някой от тях?

http://www.amazon.co.uk/Kitchen-PRESSURE-COOKER-Cookers-Stainles … JGQEFEHE8DFSBH9R2

http://www.amazon.co.uk/MAKER-tenderloin-THERMOMETR-HOMEMADE-FRIDAY/dp/B016TOQ2AW



И двата модела с метални и подходащи за работа без пластмасов (полиетиленов) плик.
и двата модела съм ти показал ЕЙ ТУКА - за шунковарите
Виж целия пост
# 42
...

Познати ли са ви тези модели и можете ли да препоръчате някой от тях?

http://www.amazon.co.uk/Kitchen-PRESSURE-COOKER-Cookers-Stainles … JGQEFEHE8DFSBH9R2

...

Аз работя с този.

И аз работя с този.
Виж целия пост
# 43
До 26.01 може да поръчате от тук. Моят е същият и съм доволна. Само дето не съм доволна от качеството на месото и последната шунка нещо не върви.
http://goldensales.bg/catalog/product/view/id/756840/category/8264/
Поразгледайте - има и други интересни нещица.
Виж целия пост
# 44
Здравейте,

Не ви следя много изкъсо и ще си позволя да задам един въпрос. Макар да погледнах рецептите не успях да намеря дали някой се е пробвал с цяло парче месо. Моят шунковар е на Тескома. Имам малко хубаво свинско контра филе. Иска ми се да пробвам дали може да се получи нещо подобно на варените филета по магазините. Някой дали е правил, пробвал или поне виждал рецепта за такова нещо?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия