Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Храната в Happy ??

  • 14 466
  • 22
Някой от Вас имал ли е оплаквания от храната там или аз си въобразявам , преди два дена ядох там и от тогава ме боли корема и имам леко разстойство и други мой познати са ми казвали ,че не им понася . Вие имате ли наблюдения .....  newsm78 надявам се да не съм права защото всичко там ми е много вкусно и много ми харесва
Виж целия пост
# 1
Много пъти съм се хранила там, не съм имала оплаквания  Peace
Виж целия пост
# 2
Аз също съм хапвала там много пъти, но не съм имала оплаквания. Simple Smile  Може би на някои хора не им понася, понеже повечето ястия там са пържени, предполагам.
Виж целия пост
# 3
И аз често ям там и не съм имала проблем.Ако и друг път си хапвала там и не си имала оплаквания,може би проблемът е породен от друго.   newsm78
Виж целия пост
# 4
Е  значи ще си ям спокойно от там , явно проблема е в капризния ми стомах  Grinning
Виж целия пост
# 5
винаги е била отвратителна
Виж целия пост
# 6
Не ме е болял стомах,но моя не е капризен.Като цяло за качеството на храна не мисля,че е добро.Прекалено бързо всичко е готово и сервирано.Дори на пл.''Св.Неделя'',където има доста места и вечер винаги е пълно .
Виж целия пост
# 7
Много пъти съм яла там и нямам проблеми. Но избягвам панираните им неща. Любимото ми ястие  там е  бяла риба с маруля и киноа.
Виж целия пост
# 8
от познати, които работят там знам, че контролът върху качеството на храната е много затегнат. Може да те е болял от пикантна храна или наистина, защото някои от нещата им са пържени Simple Smile
Виж целия пост
# 9
Винаги ,когато съм яла там ,съм имала проблем с корема.....
Виж целия пост
# 10
Една потребителка преди време им беше пратила запитване по мейл дали ползват натриев глутамат. Отговорът беше откровен и положителен. Може от него да е.
Виж целия пост
# 11
И аз никога не съм имала проблеми, много ми харесва всичко там.
Виж целия пост
# 12
Нито храната им харесвам, нито обстановката. Не знам защо, ама ми приличат на леко модифицирани обществени столове Grinning Предпочитаме да ходим във Виктория. Иначе не сме имали здравословни проблеми от храната им, де. Просто не ми е вкусно.
Виж целия пост
# 13
Няма по любимо място за хапване във Варна от Happy. Никога не съм имала оплаквания към обслужването или храната. Надявам се, че това ще остане така и за напред.
Виж целия пост
# 14
Много обичам да ходя там, макар че послед но като бях порциите ми се струваха някак си по-малки.хмм
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия