Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Избор на училище за първи клас - 2016-2017 Варна

  • 85 095
  • 390
# 15
Здравейте!
Някой може ли да сподели отзиви за СОУ "Пейо Яворов"?
Кои са учителите, които поемат първокласниците тази година, мнения за тях?
Благодаря!

Виж целия пост
# 16
.
Виж целия пост
# 17
Здравейте , ние за сега се сме се насочили към Васил Друмев или  Кирил и Методий. Ще се радвам да споделите информация. Simple Smile
Виж целия пост
# 18
Запис да следя. Ние сме се насочили към Ангел Кънчев. Моля за мнения.
Виж целия пост
# 19
Ние сме се насочили към ОУ " Антон Страшимиров ",информация за приема ще има февруари месец след като мине педагогически съвет в училището.Аз по скоро се интересувам от мнения за учителите които ще поемат първокласниците тази година и дали е възможно да посоча желан учител в заявлението.
Виж целия пост
# 20
Найден Геров или Стефан Караджа, това е моята дилема, понеже са ни най-близо. Омръзна ми да пътувам с колата всеки ден до градината.
Виж целия пост
# 21
Здравейте, аз се интересувам от ОУ Антон Страшимиров и СОУ Гео Милев. Моля за отзиви за двете училища относно обучението на децата.
Виж целия пост
# 22
Наясно ли е някой, защо още февруари- март се подават молби в училищата за прием. Това го чух от майки чийто деца миналата година са подавали
Виж целия пост
# 23
Здравейте! Записвам се и аз да следя темата.  Интересувам се от Васил Друмев и ще съм благодарна някой да сподели отзиви за училището. Благодаря!
Виж целия пост
# 24
Здравейте, записвам се и аз да следя темата. Интересуват ме мнения за  училища в квартал Левски. Нови сме в квартала, а освен бъдещия ученик, очакваме и бебок точно на пролет и ни е малко притеснено. Всякаква информация е добре дошла, благодаря предварително Simple Smile
Виж целия пост
# 25
Наясно ли е някой, защо още февруари- март се подават молби в училищата за прием. Това го чух от майки чийто деца миналата година са подавали

В кои училища се подават февруари?
Виж целия пост
# 26
Здравейте. Ние сме се насочили към ОУ " Добри Чинтулов ". Интересуват ме мнения за преподаватели, които ще поемат първи клас. Много ще съм благодарна ако някой сподели информация.
Виж целия пост
# 27
Аз събирам мнения за Ангел Кънчев, Раковски, Найден Геров.Учители, база, всичко ще ми е от полза Peace
По район ми е най-близо Черноризец Храбър, но честно казано не искам да сме там, та ми е краен вариант.
Също така да попитам кои училища в идеален център приемат ученици по месторабота на родител.Кирил и Методий се сещам на първо четене....
Виж целия пост
# 28
Имам познати ба които децата им са в Раковски.  Не съм чула да имат оплакване от преподаване. Направи ми впечатление, че децата спряга да посещават занималнята.  Явно не ги подготвят добре,защото едното момиченце го изместиха в частна занималня,  а другото дете в първи и втори клас викаха госпожата от съседния клас да му помага с домашните.  (понеже нямало как класния ръководител да поеме този ангажимент)  Но доколкото разбрах имало и други деца при които ходят учителите. Това дете вече е трети клас и само се справя с домашните. 
Това е което бих могла да споделя. 
 Аз също избирам училище и се колебая между Друмев, Раковски и К.Методи...  Дилемата е голяма
Виж целия пост
# 29
Големият ми син е в Раковски, там ще запиша и малкият, но не знам при коя учителка. Това се чудя, защото големият имаше огромен късмет да се падне при страхотен учител, но за съжаление, ако исках и малкият да е при него трябваше да го пусна година по рано, а той не беше готов за това.
За тези, които държат да има целодневно да знаят, че преди беше 1 паралелка, за останалите класове имаше 1 занималня за всички ( т.е броя на децата е ограничен). Това е така, защото няма база. Ако Пета гимназия не ползваше същата сграда щеше да е друго. Но лично мен това не ме притеснява, защото и без друго не мисля да посещава занималня.

Последно време чувам само добри отзиви за Васил Априлов.

Dendy, ако трябва да избирам между двете бих заложила на Найден Геров, ако искаш детето ти да продължи в него до 7 клас. Приятелките ми, които си бяха записали децата в Караджа след 4-ти клас ги преместиха.

Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия