Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Избор на училище за първи клас - 2016-2017 Варна

  • 86 137
  • 390
Здравейте,
Търсих подобна тема, но не открих, надявам се да не дублирам.
Нека да споделим информация за началните училища във Варна за прием 2016г, както и необходимите документи за кандидатстване.
Много се надявам да се включат и родители на по-големи деца, с мнения за учителите, базата, а и всичко което биха обменили като опит .
Виж целия пост
# 1
Записвам се в темата,ще я следя с интерес.
Виж целия пост
# 2
Здравей! Hug Моята дъщеря учи в ОУ "Иван Вазов". Доволна съм от това училище както и от учителите.  Hug
Виж целия пост
# 3
Благодаря за бързия отговор   Grinning
дано се включат повече родители   Peace
Виж целия пост
# 4
Моята дъщеря е ПГ в „Йордан Йовков".
Много съм доволна и ще я оставя там и първи клас.
Виж целия пост
# 5
А за ОУ,,Никола Вапцаров'' мнения ?
Виж целия пост
# 6
Хубаво,че има нова тема, записвам се.
Виж целия пост
# 7
Необходими документи
http://141ou.com/?page_id=271

Ако има много желаещи за прием в някое училище,гледа се също и адресната регистрация,предимство е ако живеете в района или ако друго дете от семейството учи в това училище.
Виж целия пост
# 8
интересувам се за Кирил и Методи, Славейков . Занималня, учители... всичко.
предимства - недостатъци?
Виж целия пост
# 9
Добавям в списъка си и Васил Друмев Simple Smile
няма ли мами , които да споделят опит и мнения?
Виж целия пост
# 10
Здравейте!  Моля Ви за мнения за ОУ "Стефан Караджа" и за ОУ "Черноризец Храбър"
Виж целия пост
# 11
И ние вече сме на тази тема Simple Smile При мен дилемата е Славейков или Априлов.
Виж целия пост
# 12
Viki-Dani моите деца учат във въпросното училище "Васил Друмев". Синът ми започна първи клас 2014г. при г-жа Пенка Дякова. Много съм доволна и от нея и от другата г-жа на занималнята. Дъщеря ми влезе тогава в трети клас, сега е четвърти, класната г-жа Захариева ги насмита да учат, но предпубертета си е предпубертет. Доволна съм от училището, имат занималня за всеки клас , носят им храна и си плащаме купони да обядват там.Единственото по-неприятно е, че нямат много възможности за спортуване в самото училище. От тази учебна година им вкараха футбол и всички момчета са там. Униформата им се състои единствено то една вратовръзка и тя е задължителна. Изискването е да са облечени в светли горни дрехи (ризи или блузи) и тъмни долни дрехи. Това е. Ако още нещо те интересува питай. Мен ме спечелиха с това, че някак си се усеща едновремешния дух и стремеж към образование в това училище. Но ми се налага да ги местя, макар да не ми харесва. И затова аз пък търся информация за две СОУ-та - "Гео Милев" и "Неофит Бозвели".
Виж целия пост
# 13
poisonblack много ти благодаря. Въпреки, че не ми е много близко и аз клоня за там. Приемам , че г-жа Захариева догодина ще поеме първокласниците. За мен е важно да е добър преподавател, децата да я слушат, но и да й имат доверие.
Виж целия пост
# 14
Здравейте! Моят избор ще е между Захари Стоянов, Раковски и Найден Геров. Ще следя с интерес темата. Мисля, че учителят е най-важен, но за мен има значение наличие на занималня към училището и средата, разбира се.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия