Изпитани сайтове за парфюми-9

  • 112 466
  • 747
# 630
Какво ще кажете за този сайт,любимия ми парфюм тук е доста намален...дали са оригинални ?
http://www.parfumibg.com/

за този парфюм ме интересува

http://www.parfumibg.com/gucci+rush+2+edt+%D1%82%D0%B5%D1%81%D1% … %D0%B8-p3508.html
Виж целия пост
# 631
Какво ще кажете за този сайт,любимия ми парфюм тук е доста намален...дали са оригинални ?
http://www.parfumibg.com/
Не! 100% ментета!
Виж целия пост
# 632
Какво ще кажете за този сайт,любимия ми парфюм тук е доста намален...дали са оригинални ?
http://www.parfumibg.com/

за този парфюм ме интересува

http://www.parfumibg.com/gucci+rush+2+edt+%D1%82%D0%B5%D1%81%D1% … %D0%B8-p3508.html

Шанел и Черути на почти една цена 21-22 лв.?! - отговори си сама!  Mr. Green Пълни ментаци, пратих ти ЛС. Simple Smile
Виж целия пост
# 633
интерсно е че аромата който аз търся го има за 

тук за 22 лева,без да пише колко мл. е
http://www.parfumibg.com/gucci+rush+2+%D0%B7%D0%B0+%D0%B6%D0%B5% … BD%D0%B8-p74.html

тук за 43 лв,като в края на описанието е упоменато,че е в транспортна опаковка оригинален продукт....при другия не пише Thinking
http://www.parfumibg.com/gucci+rush+2+edt+%D1%82%D0%B5%D1%81%D1% … %D0%B8-p3508.html
Виж целия пост
# 634
 Всичко крещи,че са ментета.Няма как просто да са оригинали при тези цени то е ясно.
Виж целия пост
# 635
Поръчвали ли сте от  leparfum.bg ?   Чудя се  дали да купя от там L'Artisan.
Виж целия пост
# 636
Leparfum.bg са http://www.parfumi-shop.net/, едни и същи са. В Leparfum с червено са дадени цените без ДДС , да не се заблудиш, че по-евтино.
Виж целия пост
# 637
Благодаря ти!  Предположих, че имат общо, но не знаех, че са едно. Parfumi-shop определено не ми вдъхват доверие от опита ми преди години.
Виж целия пост
# 638
Здравейте,
Имам питане, някой пазарувал ли е от testerbg и парфюмите им истински/оригинални ли са?
Благодаря
Виж целия пост
# 639
Някой поръчвал ли е от zakosata.com? Дали са ок или ментета?
Виж целия пост
# 640
Здравейте,
Имам питане, някой пазарувал ли е от http://testerbg.com/ и парфюмите им истински/оригинални ли са?
Благодаря
Виж целия пост
# 641
Здравейте,
Имам питане, някой пазарувал ли е от http://testerbg.com/ и парфюмите им истински/оригинални ли са?
Благодаря
Ментета, та даже и от скъпите... Не бих се доверила на този сайт, на първа страница има изброени няколко сайта, все пак проверени във времето.
Не че това дава 100% гаранция, но всеки сам си преценява.
Виж целия пост
# 642
Абсолютни ментета Peace
Виж целия пост
# 643


Ментета, та даже и от скъпите... Не бих се доверила на този сайт, на първа страница има изброени няколко сайта, все пак проверени във времето.
Не че това дава 100% гаранция, но всеки сам си преценява.
[/quote]

Благодаря ви за мнението  Naughty
Виж целия пост
# 644
Някой има ли опит с този сайтhttp://4beauty.bg?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия