Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

127 СОУ "Иван Николаевич Денкоглу"

  • 3 959
  • 17
Здравейте, момичета,
необходима ми е информация за  127 СОУ "Иван Николаевич Денкоглу" на ул. „П. Парчевич” № 43  и  за 23 СОУ - "Фредерик Жолио-Кюри" на бул. Ситняково № 21 в София.
Синът ми завършва 7-ми клас и много би искал да продължи в езикова паралелка с испански и английски, но балът не може да му стигне за Испанската гимназия или за 31 СУЧЕМ "Иван Вазов". Ориентирали сме се към 127 СОУ "Иван Николаевич Денкоглу", но не знам нищо за него. Искам да бъде училище с традиции и строги правила, а не "елитна" езикова гимназия, пред която по цял ден се мотаят пушещи ученици, които не знаят въобще за какво са там. Искам да му преподават учители, на които им пука за децата, а не просто да отбиват номера. Моля Ви, помогнете ми с информация.
Виж целия пост
# 1
127 СОУ  е едно от първите училища в София (а може и най-старото софийско училище да е) и определено е с традиции. По отношение на малките правилата са строги и определено не отбиват номера, за големите ученици нямам представа.
До колкото ми е известно след 7 клас учат много сериозно английски, но без да имам преки наблюдения.
Не знам до колко пушенето на някой ученици в междучасие се отнася до неучене.
Общо взето не им разрешават да висят на оградата за това.
Виж целия пост
# 2
Новият директор на 127 СУ е със съмнителен морал. Има връзка с 15 години по-стара от него жена , която е изоставила децата си. Скоро слушах за нея по радиото.
Виж целия пост
# 3
Изчиства кадърните възрастни учители и назначава неопитни млади, също като него.
Виж целия пост
# 4
Извинете,но не е ли лично отношение.Как ще разчиства учители,които си имат трудови договори?Тово не е частна  фирма.Като родител ме интересува училището ,а не с кого живее новият директор.
Виж целия пост
# 5
Аз не бих си поверила детето там . Държа на моралните ценности. Може би е старомодно, съжалявам! Директорът задава тона. Децата на наши близки се отписаха от това училище. Госпожа Ненчева беше страхотен човек!
Виж целия пост
# 6
kalia57, Вие се регистрирахте само за да коментирате морала на директора ли? Не го познавам, мнението ми е принципно. Той едва ли е по-млад от 35 г, следователно дамата, с която има връзка е на 50. Е, колко годишни деца е изоставила? По Вашата логика и Макрон е със съмнителен морал, съпругата му е 24 години по-възрастна от него.
Ако имате мнение за работата на директора като такъв - ОК, ще бъде полезно за потребителите на форума, личните неща, доколкото не пречат на служебните, са за друг тип форуми и сайтове.
Виж целия пост
# 7
Искам да попитам след почти нулева година в осми клас, какво е натоварването в девети с разказвателните и справят ли се децата?
Виж целия пост
# 8
kalia57,  По Вашата логика и Макрон е със съмнителен морал, съпругата му е 24 години по-възрастна от него.


Макрон наистина е със съмнителен морал - живее с учителката си и се снима с негри показващи среден пръст. Факт!
Виж целия пост
# 9
В училището има добри учители. Някои от тях напуснаха след като дойде новия директор. Няма как да знам дали той е причината.
Мога да кажа само, че големите ученици не гледат с уважение на него.
Виж целия пост
# 10
Новият директор е страхотен. Аз съм с изключително добри впечатления от него и изобщо не ме интересува с кого спи и каква е жената до него. Вие казвате, че спи с по-възрастна жена, други твърдят, че си пада по мъже, трети незнамсиквоси. Само дето това изобщо не определя качествата му, като ръководител. Само за няколко години превърна 127 СОУ в една от желаните софийски гимназии. Нивото на изучаване на АЕ е много добро, за ИЕ не мога нищо да кажа. Знам, че самия директор преподава ИЕ, но не знам на кои класове.
Специално учителката по БЕЛ, която е доста младичка, е изключителен професионалист и много мотивирана да работи. Искрено се надявам да им преподава до 12-ти клас, за да ги подготви за матурите. Класната ни по АЕ също е много добра.
Цяла година, докато децата учеха от домовете си, този човек не спря да прави ремонти на сградата, която си е доста стара. Ремонтира класни стаи, смени настилки, смени оградата, подаваше жалби непрекъснато, защото постоянно някой къртеше част от нея и т.н.
Много е грозно да се говори за личния живот на някого. То и директора на 51 СОУ има голи снимки из целия интернет, но това не значи, че не направи много за училището. Егати глупостите - как не ви е срам да пишете подобни неща
Виж целия пост
# 11
За снимките на другия директор, се каза по-късно, че са монтаж. Нямат нищо общо двете училища, за да се споменава, а е и "грозно да се говори за личния живот"
(Нямам връзка и с двете училища, единствено съм минавала покрай тях, като 51 не бих могла да намеря без да се допитам до картата... следя ги като възможност за след 7 клас)

juli.g, кои са елитните гимназии с цял ден размотаващи?....кога ходиха на училище тази година, кога успяха да се размотават.
Виж целия пост
# 12
Подкрепям напълно мнението на Lady Cassiopeia Duval за училището и неговия директор. Дъщеря ми завършва 8 клас. Много съм доволна от учителката й по английски, мисля, че ще остане с тях и догодина, силно се надявам да е така. Млада е, също като учителката по БЕЛ, която е прекрасна и за която само хубави неща мога да кажа. Също се надявам да остане с тях до 12 клас, няма да имам опасения за ДЗИ.
Имат сериозен проблем с математичките. Тази, която преподаваше на 8 клас, не мога да нарека учител. Никакво преподаване не видях от нея, нито педагогически подходи, въобще .... много къса клечка. Доколкото знам ще се пенсионира. Но съм чувала недобри отзиви и за друга учителка по математика, която преподава на по-големите. Та, не знам дали ще е за добро това, че се разделяме с "нашата".
Виж целия пост
# 13
Класната по АЕ на сина ми им е казала, че другата година ще са с друга класна. Но дали ще е само при нас или с всички 8-ми класове ще е така, не знам
Виж целия пост
# 14
Класната по АЕ на сина ми им е казала, че другата година ще са с друга класна. Но дали ще е само при нас или с всички 8-ми класове ще е така, не знам
Ако става дума за г-жа Шипарова, то много вероятно е да не им е класна в 9-ти. Обикновенно тя поема "зайците" за по една година, макар че имаше изключение, в което беше класна на един клас две години.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия