Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Бебешка близнашка тема XXVI

  • 51 525
  • 785
# 780
Деси, какво е БНД ?
Момичета, кога започнаха вашите бебоци да се заиграват, по колко време и наглеждахте ли ги непрекъснато заради опасност да се наранят? Малкият понякога хваща момата за косата и тя пищи или я събаря назад, докато е седнала. Не разбира, че й причинява болка. Иначе, са сравнително внимателни. Не се удрят с играчките и не си бъркат в очите или нещо такова, но не знам какво да очаквам. Имали ли сте инциденти?
Виж целия пост
# 781
Същото е при нас,инциденти нямаме.. Мая симулира повече от колкото трябва.Случва се,той я удря леко и се смее а тя го скубе и се опитва да го захапе.
Лошото е,че се дърпат за една играчка,от 100.Обикновенно,с което играе Яската,това е цел на Мая да го вземе.. пък ако ще и 10 други да и дам през това време.
БНД-бащата на детето(предполагам)
Виж целия пост
# 782
И нашата мома си пада по скубането  Rolling Eyes Обикновено той се смее, но някой път като дръпне по-силно се случва и да ревне. Иначе тя реве когато той докопа нейната играчка а той се примирява при обратния случай.
Виж целия пост
# 783
Имам предвид бащата на децата ми с това съкращение  Wink С него сме разделени, сама си гледам децата вече 2 години Simple Smile
Инциденти до сега не сме имали или поне не сериозни. Бяха на година и половина, пролетта след като проходиха де що докопат от земята бутаха в ушите или носа  Shocked, устите да ги споменавам ли те се знаят  Whistling Тогава без малко да стигнем до спешното Миша си беше набутала камък в носа, добре го беше покрила дълбоко. Е успях да я накарам да го изкиха и го дръпнах с пинсета. Същата на 3 г. стана и касичка, тогава се снимахме че ми изкара ангелите повръщайки вода (дойде да ми се похвали и си поиска водичка, тази 1 стотинка опакована ще и я дам като порасне  Laughing) Моите девойки често се удрят, бутат, скубят. Но що играчки завършиха живота си като такива метнати през терасата от яд към другата госпожица (в Шумен под терасата беше градинка или по-точно бурени, тук не смеят вече са и по-големи и разбират че могат да наранят човек минаващ около блока), първи бяха щипките ми за пране обаче още като бебета учих ги да ми "помагат" с цел да са ангажирани пред очите ми докато простирам и докато се усетя една кошничка замина  Confused
Друго по-екстремно, което ми показа че нищо опасно не е достатъчно високо щом са две и работят в екип беше опита за бръснене на мустаци от Вали (на 2-3 г. е била). Имаше голяма резка над устната, преди това беше си изсипала цяла тубичка шампоан на главата та се и пенеше като я дезинфектирах.
Та очите на 28×2  Wink
Виж целия пост
# 784
При нас момата не търпи брат и да я побутне, реве, гледаме и започва да се жалва, много е сладка. Момъкът е грубиян, и към себе си дори, понякога като си удари главата в дървеното креватче мен започва да ме боли, той не го отразява много, мъжка му работа. Иначе са сравнително внимателни един към друг, понякога решават, че ще се дърпат за някоя играчка, момъка отстъпва на сестра си често. Той е с един килограм по - тежък от нея, тя изглежда много малка до него, мисля си, това мъничкото няма ли страх Joy
Кити, аз ги оставям за минутки да си играят уж сами, без да съм в стаята, сгришно ги наглежда де, че се научила уж да се милват ама понякога става и скубане и дърпане, така че ме е малко стах да ги оставям.
Виж целия пост
# 785
Позволих си да пусна нова тема, че прехвърлихме страничите и да не ни заключат...
http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=971184
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия