Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари -3

  • 224 370
  • 728
# 90
Най-вероятно е боя някаква. За тая тинктура и аз се сетих, защото я ползвам вкъщи, но тя къщо не дава изумруден цвят, а някакъв жълтеникав. Хубав е зеления цвят, но по-добре без него, ако е изкуствено привнесен, т.е. щом е оцветител. Peace

За естествен зелен цвят може да се използва сок от спанак, спирулина или чай матча Peace
Виж целия пост
# 91
Само вкусотийки виждам тук! Продължавайте така, момичета.  Hug

Ето и моята лека вечеря днес:
Пържола със сос Холандес и картофено пюре

Виж целия пост
# 92

За естествен зелен цвят може да се използва сок от спанак, спирулина или чай матча Peace

Галче, благодаря, на спанака не съм любителка, другите бих пробвала, но и така е добре, като гледам, бързо намалява. Peace

Тутманик, прежалих се да включа печка, ама понякога няма как да откаже човек. Simple Smile


Виж целия пост
# 93
Я, къде сте се събрали, добре заварили! Simple Smile Мятам няколко ежедневни кулинарни вдъхновения от последните дни!

 руло с тиквички с пресни билки и моцарела


в комплект от едни пълнени чушки

и персийски бисквити с розова вода и шамфъстък
Виж целия пост
# 94
Включвам се след 2 дни тиймбилдинг в Алпите с някои поизостанали снимки от последните дни:

Тази не помня показвах ли я - лимонов чийзкейк с ананас за офиса


Магданозени кюфтенца с чери домати и чеснов сос


Хляб със сирене (не тутманик)


Паниран камамбер с малинов конфитюр (готов)


Гуинет,

Радвам се, че се включи и тук. Прекрасни неща, както обикновено.  bouquet Копирах си рецептата на рулото, че тъкмо имах една тиквичка. Simple Smile
Виж целия пост
# 95
Ще взема да го направя това ветрило,но с патладжан.Само да попитам за патладжана като се пече после не горчи ли?
Виж целия пост
# 96
Ще взема да го направя това ветрило,но с патладжан.Само да попитам за патладжана като се пече после не горчи ли?
С патладжан е още по-вкусно.
Виж целия пост
# 97
chrissy, страхотни вкусотийки! искам и аз на тиймбилдинг!
Гуинет, голяма екзотика персийските сладки!
от мен едно ПИЛЕ САЛТИНБОКА





Виж целия пост
# 98
Лабрекс, топло, или не тутманика винаги е на почит  Heart Eyes
Гуинет, страхотно е рулото!  bouquet
chrissy и тази ти почерпка е много апетитна  Grinning

Ще взема да го направя това ветрило,но с патладжан.Само да попитам за патладжана като се пече после не горчи ли?

ето и моето патладжан ветрило, малко по-различно от на Лабрекс, любимо е през лятото (студено) http://pep-4o.blogspot.bg/2010/01/blog-post_5395.html

Миди Саганаки на кап'тан Кременски имаше вчера у нас http://www.cookwithasmile.com/%D0%BC%D0%B8%D0%B4%D0%B8-%D1%81%D0 … 0%B0%D0%BA%D0%B8/



и миди натюр



пълнени гъби със сирена http://pep-4o.blogspot.bg/2014/08/blog-post_26.html



кокосово пиле с гъби и зеленчуци от предните дни

Виж целия пост
# 99
МММ..... ВКУСНОООО  chef chef

Гуинет - добре дошла  bouquet
Момичета всичко е толкова прекрасно -тутманик, патладжани, тиквички, морски дарове, десерти.

В мойта кухня днес беше готвено: пилешка супа, постен грах с картофче, прясно зеле с наденица на фурна






закуската - гофрети (пожелание на чедото)


ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ УСПЕШЕН МЕСЕЦ     
Виж целия пост
# 100
Едни свински гърдички с подправка за скара.В тая жега не е за готвене.Караме на сладоледи и кисели млека.

Виж целия пост
# 101
Пумперникел с авокадо, домати "Кумато", бейби зеленолистни и червен лук



Зърнени (Organic Ancient Grain Oatmeal на Farm to Table) с банани, соево мляко, боровинки, нар и веган шоколад



Ръжен хляб, авокадо, пикантно червено цвекло, резене. Ръжен хляб, хумус с кейл и чесън, домати "Кумато", червен лук



Зелена салата с краставици, нахут, домати и червен лук

Виж целия пост
# 102
Пържени крилца за мен, и с кока кола за другите.

o

Виж целия пост
# 103
Здравейте дами!
Вече се пристрастих към тази тема   Crazy и не мога да не споделя какви ги сготвих. Laughing

Кокосов сладкиш със сметана


Бутер банички със сиренце


Шоколадов мус


Салата и кюфтенца със сос Велуте


и отново моят любим чийзкейк  Grinning
Виж целия пост
# 104
Ако може да се присъединя към вас.Сладки и една обикновен пита
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия