Пекан кашкавал

  • 2 400
  • 22
Здравейте!
Някой от форума беше пуснал рецептата за пекан кашкавал. Правеше се от настърган кашкавал, прясно мляко ..... това на фурна. Рецептата беше гръцка ако не се лъжа. Някоя от вас пробва ли я? Хареса ли ви? Споделете мнения
Виж целия пост
# 1
Мдааа, кашвавала на фурна на renci ни стана любим, често го правя. Много по-лесно за изпълнение в сравнение с пането например.....
Виж целия пост
# 2
Много вкусно става.
Виж целия пост
# 3
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=32401.0
Това е рецептата - супер е!!!
Виж целия пост
# 4
Като количество достатъчно ли е? Пишеше, че се пече. На водна баня като при крем-карамела ли го правите или направо както си е в тавата - в печката?
Виж целия пост
# 5
а като предястие сервира ли се? Студено става ли да се поднесе?
Виж целия пост
# 6
  Embarassed Та колко време го печете и на колко градуса горе-долу?
Виж целия пост
# 7
Тази режепта стана една от любимите у нас.
Като количество, ами за основно ястие на 2 възрастни и 1 дете на 11 стигна.
Аз го пекох направо, без водна баня, на около 250 градуса на моята фурна.

Аз защо си мислех, че тази рецепта Ренци я пусна?
Виж целия пост
# 8
направих го
прилича на баница на вкус, но ми се видя безсолно. Следващият път , ако го правя ще сложа и малко натрошено сирене, а може и някоя друга подправка
Виж целия пост
# 9
Тази режепта стана една от любимите у нас.
Като количество, ами за основно ястие на 2 възрастни и 1 дете на 11 стигна.
Аз го пекох направо, без водна баня, на около 250 градуса на моята фурна.

Аз защо си мислех, че тази рецепта Ренци я пусна?
И аз така!
не съм я срещала от Ренци, но може и да я е пускала Grinning
А соленото зависи от кашкавала - има съвсем безсолни кашкавали, има и бая соленички...
Виж целия пост
# 10
receptata e super!
moito mazle sasto mnogo obicha paniran kashkaval, a na men tolkova ne mi se zanimava! tazi idej e perfektna!
Виж целия пост
# 11
На rеnci e, на renci Wink

Пък тя откъде я е взела, само тя си знае Wink

Ето я:


400гр. кашкавал/настърган/2ч.ч. прясно мляко,75гр.масло,4яйца,1к.ч.брашно,черен пипер,олио

Продуктите се смесват и се объркват добре.После сместа се изсипва в загрята тава с малко мазнина и се пече в умерена фурна до зачервяване.

Можеш да импровизираш свободно с подправките в тази рецепта.

Дано съм ти била полезна.
Да ви е сладко.
 
 
Виж целия пост
# 12
Незнам на Ренци рецептата, аз го правих по тая на Весела 77 и стана суууперрррр. Тъкмо ме подсети пак да го направя:)
Виж целия пост
# 13
И аз снощи го правих. Добавям го към "рецептурника" си. При това ще се класира в І категория - често готвени. Laughing
Виж целия пост
# 14
Мдааа.Много вкусно е.Аз слагам 4 яйца.Обичаме да е добре запечено отгоре и го ядем изстинало.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия