Бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 78 233
  • 740
# 60
Имам един кг извара. Освен за пълнени чушки с извара и яйца не се сещам за друго. Помагайте с рецепти моля.
Виж целия пост
# 61
Имам един кг извара. Освен за пълнени чушки с извара и яйца не се сещам за друго. Помагайте с рецепти моля.



Виж целия пост
# 62
Благодаря, Пейчев. Да, и торта ще направя, но на първо място ми е нещо солено.
Виж целия пост
# 63
Благодаря, Пейчев. Да, и торта ще направя, но на първо място ми е нещо солено.

Солено да бъде Simple Smile



Виж целия пост
# 64
Скрит текст:
Някой има ли идея как се правят тези целувки,които толкова обичам,а няма от къде да купя?
http://2.bp.blogspot.com/-EFLCaGz42s0/UVgtCAMEggI/AAAAAAAAP_c/1w … 1600/DSC04019.JPG
http://4.bp.blogspot.com/-lq4FNu50G1Y/UVgs8Z41dXI/AAAAAAAAP_U/at … 1600/DSC04029.JPG
 bouquet

Ако живееш в държава, в която има Лидъл, там се продават, включително в България. За жалост с рецепта не мога да ти помогна, но не бих се и захванала, защото тук струват 1,20€ за кутия с 10 бройки... Та ако не ти е скъпо това като цена, виж в Лидъл. Simple Smile

chrissy,в България живея и не са скъпи,просто в нашия град няма Лидл и не ми е оферта да мина 80-90км. за едни сладки.  Grinning
Ще опитам някоя от рецептите и ще пиша какво съм сътворила.  Hug
Виж целия пост
# 65
Аз си мислех, че вече навсякъде са отворили Лидл. В Penny, Nеtto и Kaufland също ги има, като първия май го затвориха в България.
Ако и тези вериги ги нямаш наблизо - успех с готвенето. Simple Smile
Виж целия пост
# 66
Имаме само Kaufland ,ще ги потърся. Благодаря!  bouquet
Виж целия пост
# 67
Какви рецепти сте пробвали с резене и са ви харесали?
Мен ми мирише кофти, че има нещо анасоново в него, но все пак си казах, че не мога да го изключа напълно от трапезата преди да съм го опитвала.
Виж целия пост
# 68
Какви рецепти сте пробвали с резене и са ви харесали?
Мен ми мирише кофти, че има нещо анасоново в него, но все пак си казах, че не мога да го изключа напълно от трапезата преди да съм го опитвала.
Аз не го харесвам точно заради анасоновата миризма.
Моите домашни, обаче, го ядат с удоволствие заедно със зелена салата
Виж целия пост
# 69
i_peych, благодаря!
Виж целия пост
# 70
На манджа със зелен фасул магданоз или копър да сложа?
Виж целия пост
# 71
Магданоз слагам аз, но други копър. Каквото решиш
Виж целия пост
# 72
На манджа със зелен фасул магданоз или копър да сложа?
А аз слагам копър и чесън.
Виж целия пост
# 73
На манджа със зелен фасул магданоз или копър да сложа?
И двете.
Виж целия пост
# 74
Билян@, аз с извара правя пилешко роле.
а именно, смесвам изварата с малко сол, чер пипер, босилек. Взимам пилешко филе (половината пеперуда), разрязвам дебелата част така, че да стане пържола. Осолявам и начуквам леко. Във всяка пържола слагам малко то изварата, сушен домат и/или кисела краставичка.
Завивам добре, обръщам с отвора надолу и редя в йена. Слагам мъничко бяло вино и зехтин и пека.
Става вкусно и сочно  chef
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия