Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Австрийска тема - №53

  • 81 403
  • 566
# 555
Здрaвейте, дaли някой знaе от къде могa дa купя бебешкa водa?
Виж целия пост
# 556
Какво е това?
Виж целия пост
# 557
водa зa бебетa
Виж целия пост
# 558
Зная български. Питах по-скоро за какво се използва. Тук е разпространено пиенето на вода от чешмата, та ако ви трябва за пиене,вероятно просто ще трябва да вземете някаква минерална.
Виж целия пост
# 559
Здрaвейте, дaли някой знaе от къде могa дa купя бебешкa водa?

От ДМ, Мюлер, Бипа...има на хип и на вослауер.
Виж целия пост
# 560
В Била има тази.
Виж целия пост
# 561
Здрaвейте, дaли някой знaе от къде могa дa купя бебешкa водa?
За Виена не е нужно да се купува някаква специална вода за бебетата. Тази от водопровода е - лабораторно доказано - много добра. Ако имате някакви специфични опасения, може да я изварите.
За извън Виена нямам информация.
Виж целия пост
# 562
Това за водата на всички, живеещи тук ни е набито в главата. Но има нови квартали, част от 22 бецирк примерно, които не са със същата вода. Това го научих от колежката ми австрийка. Тя ми сподели, че има някои бецирки, при които не е съвсем тази вода, за която всеки споделя, че е алпийска и най-хубавата и прочие. Майка й живее там.
Аз съм в 6ти , но взимам от тази бебешка вода, сега и с тази "епидемия" , водопроводи и т.н - нека си имам за бебето 2-3 шишета от 500мл няма да ми навреди. Мое мнение е само това.
Виж целия пост
# 563
За да сме конкретни, а не да препредаваме чуждо мнение: ето тук може да се провери качеството на водата по квартали:
https://www.trinkwasserinfo.at/
Погледнах данните за 22. бецирк, който се снабдява действително от 4 различни източника. Съответно съставът на водата варира, но и в четирите случая регистрираните стойности са много далеч от максимално допустимите.

Разбира се, че в грижата за децата всеки взема сам най-доброто решение за собственото си семейство. Без да искам да се намесвам в този процес, си позволявам само да посоча наличните официални данни.
Виж целия пост
# 564
Имах го този линк някъде, но изобщо не го гледам..водата в моя квартал си ми е вкусна...ще видя от любопитство.
Аз и в Бг пиех от чешмата, но на детето тогава давах изворна. Сега и на бебето тук давам бутилирана, въпреки, че всички останали пием както казах само от чешма.
Вие панирате ли се от вируса? Имате ли близки или контактни с вас, заразени? Ние сме се отдали на релакс у дома и спазване на всичко, което кажат. Панирани не сме, но предпазливи (както и всяка зима, откакто имаме дете) да.
Виж целия пост
# 565
Самият вирус не ме притеснява,  според статистиката при 97% протича леко, ами организацията и изпълнението на домашните. Имам 3 ученика и съм потънала в ровене, принтиране, сортиране, обясняване, проверяване, сканиране и пращане на малки и големи задачи и проекти. Дори си направих програма кога и с кого да учим.
Иначе аз съм в РЕВЕ и си работим на пълни обороти. Че и след короната ще трябва да се яде...
Виж целия пост
# 566
Момичетa, имaм нуждa от помощ. Опитвaм cе дa региcтрирaм мъжa ми в aмc кaто безрaботен, но някои нещa не ca ми яcни кaк cе попълвaт. Знaете ли към кого могa дa cе обърнa зa помощ?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия