Бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 92 336
  • 751
# 690
Аз съм правила с готово тесто, на тиган. Стана си чудна. Тук съм добавила маслини.



Скрит текст:
Виж целия пост
# 691
С готово тесто на грил тиган и после намазана с мазнинка-ако не постите -масло, или пък зехтин +любими подправки Simple Smile
Супер си стават.
Виж целия пост
# 692
пърленки правя навсякъде, зависи какво имам под ръка - на скара, на грил тиган, на фурната и много често - в тостер сандвича http://pep-4o.blogspot.bg/2012/08/blog-post_16.html
От време на време правя нещо като  домашен пастет, но този път стана рядък.
Идеи с какво да го сгъстя? С галета дали ще стане?
какъв ти е пастета?
Виж целия пост
# 693
Има ли начин да се познае,дали една зелка е крехка и хубава?Много обичам салата с прясно зеле,но повечето пъти улучвам зелки с повече кочани,от колкото листа.. newsm78
Виж целия пост
# 694
Има ли начин да се познае,дали една зелка е крехка и хубава?Много обичам салата с прясно зеле,но повечето пъти улучвам зелки с повече кочани,от колкото листа.. newsm78

Мъж ми каза да е твърда на стискане, но лека и да не е завехнала.
Виж целия пост
# 695
Има ли начин да се познае,дали една зелка е крехка и хубава?Много обичам салата с прясно зеле,но повечето пъти улучвам зелки с повече кочани,от колкото листа.. newsm78

http://www.hera.bg/s.php?n=3373
Виж целия пост
# 696
 bouquet

Най-вкусното и крехко зеле съм яла от една баба,която го продаваше на улицата,набрано от нейната градина.Но отдавна вече не я виждам,вероятно не продава.

Знаете ли,живея на село и е жалко,че не взема да потърся от някъде домашно.Ама нали е по-лесно да се иде до  магазина..
Виж целия пост
# 697
Пепи, пастета ми е много прост - малко кайма и дробчета,  сварени, мама ми го каза,  злоядите го харесват....та им правя. Аз добавям лук, олио и малко черен пипер. Преди да пасирам - масло.
Но сега стана рядък,  та моля за съвет,  как да го сгъстя.
Виж целия пост
# 698
галета  и яйца. Нали ще го вариш?
Виж целия пост
# 699
Не, той е готов, сварен и пасиран. Вчера го правих, като изстине се сгъстява, но този път му изтървах водата, че ми беше малко материала  Laughing.  Яйца кога да добавя? Малкото дребно само да не ги надуши се притеснявам  Thinking
Виж целия пост
# 700
Не, той е готов, сварен и пасиран. Вчера го правих, като изстине се сгъстява, но този път му изтървах водата, че ми беше малко материала  Laughing.  Яйца кога да добавя? Малкото дребно само да не ги надуши се притеснявам  Thinking

Ми убау де. Тури го в един тензух върху цедка па го остави малко да се поизцеди.
Виж целия пост
# 701
  Blush Хич не се досетих за такъв вариант, Хаджи. Мерси  bouquet
Мерси и на теб, Пепи 💐
Виж целия пост
# 702
Търся рецепта за лятна торта с праскови от Хепи - някой знае  ли я?
Виж целия пост
# 703
Търся форма за донъти (понички), не уреда.
Виж целия пост
# 704
Дано да ти е от помощ.

http://sladkatakushta.com/formi-za-keksove-bonboni-sladki/tavi-z … ini-ponichki.html
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия