Тиган за палачинки?

  • 7 513
  • 18
Здравейте! Можете ли да ми препоръчате хубав незалепващ тиган за палачинки?  newsm78
Виж целия пост
# 1
нямаш ли някакъв тиган с незалепващо покритие , тиган само за палачинки не бих си купила, имам на тефал стандартен и го използвам и за палачинки
Виж целия пост
# 2
Ето този Simple Smile
Виж целия пост
# 3
Аз имам тиган за палачинки на Тефал и съм много доволна.
Виж целия пост
# 4
Имах на Тефал,ползвах го 10 години и го съсипах зорлем, хубав беше.После си купих от Кауфланд, евтин, пак върши чудесна работа. Много е лесно с тиган за палачинки.
Виж целия пост
# 5
Тефал.
Виж целия пост
# 6
И аз съм с този.Хубав е,евтин,широк диаметър,удобна дръжка и най-вече лек.Аз когато правя палачинки,правя по 30-40 бр. и преди имах един на тефал,който ми беше тежък и ме заболяваше ръката.С този се родих..И покритието е стабилно,вече 3 та година го ползвам,а правя палачинки доста често
Виж целия пост
# 7
При все коментарите за вредността на тефлоновите съдове, как препоръчвате такъв?

Аз ползвам керамичен на делимано, специално за палачинки и съм много доволна. На промоция ги пускат за по 25 лв. Peace
Виж целия пост
# 8
А тя керамиката колко е безвредна та няма на къде Sad.
Първата тема за посуда ,която е хем функционална хем безвредна бе пусната от мен и мога да кажа че няма нещо написано по този повод с което да не съм запозната.
Извода :Няма напълно безвредни палачинки! Rolling Eyes
Аз ги правя в стоманен тежък тиган с мъничко масълце(колкото едро грахче)за всяка.
Не го препоръчвам за начинаещи в кухнята.Аз въртя палачинки повече от 35г.
Мечтая си за такъв:
https://www.amazon.de/Mauviel-MH%C3%A9ritage-6535-25-Cr%C3%AApes … itage+M%27150b+26

http://www.lavabg.eu/4800-2/#
Обаче все ми се досвидява Embarassed

Виж целия пост
# 9
При все коментарите за вредността на тефлоновите съдове, как препоръчвате такъв?

Аз ползвам керамичен на делимано, специално за палачинки и съм много доволна. На промоция ги пускат за по 25 лв. Peace

С мерак.

А тя керамиката колко е безвредна та няма на къде Sad.
Първата тема за посуда ,която е хем функционална хем безвредна бе пусната от мен и мога да кажа че няма нещо написано по този повод с което да не съм запозната.
Извода :Няма напълно безвредни палачинки! Rolling Eyes
Аз ги правя в стоманен тежък тиган с мъничко масълце(колкото едро грахче)за всяка.
Не го препоръчвам за начинаещи в кухнята.Аз въртя палачинки повече от 35г.
Мечтая си за такъв:
https://www.amazon.de/Mauviel-MH%C3%A9ritage-6535-25-Cr%C3%AApes … itage+M%27150b+26

http://www.lavabg.eu/4800-2/#
Обаче все ми се досвидява Embarassed



И аз с масло,задължително.
Правя големи количества и съхранявам в халдилник
Сутрин само ги мятам за секунда-две върху горещия сух тиган и стават като току - що изпържени,именно заради маслото.
Никога не ги топля в микровеле,то аз и нямам такова де,но съм пробвала на село при родата,станаха като варени..Глетави и гадни..
Виж целия пост
# 10
Благодаря на всички! А случайно някой да има мнение за този тиган https://bazar.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D0%B2%D0%B0-7419752 ?
Виж целия пост
# 11
Ще свърши работа. Peace
Хич не е лош!
Само като се поочука да се подменя и само дървени бъркалки  Peace.
http://www.tefal.bg/%D1%81%D1%8A%D0%B4%D0%BE%D0%B2%D0%B5-%D0%B7% … Simple/p/R-Simple
 Де във всички ресторанти да ползваха изправни (не надрани) такива...
Виж целия пост
# 12
Тефал !
Виж целия пост
# 13
Първата тема за посуда ,която е хем функционална хем безвредна бе пусната от мен и мога да кажа че няма нещо написано по този повод с което да не съм запозната.
https://www.amazon.de/Mauviel-MH%C3%A9ritage-6535-25-Cr%C3%AApes … itage+M%27150b+26

http://www.lavabg.eu/4800-2/#
Обаче все ми се досвидява Embarassed[/size]

Въпрос към mamamari, тъй като гореспоменатите съдове са по възможностите на малцина, коя друга марка или вид посуда би препоръчала като по-малко вредна? Благодаря  chef
Виж целия пост
# 14
...
Извода :Няма напълно безвредни палачинки! Rolling Eyes
Аз ги правя в стоманен тежък тиган с мъничко масълце(колкото едро грахче)за всяка.
Peace
 Всеки тежък стоманен тиган би трябвало поне на теория да свърши работа. Компромиса е в употребата на маслото.Проблема е че тиганът за плачинки се открива на принципа проба грешка докато се открие подходящ.
Моят е на WMF от преди много години.Най-прост модел от стомана с многослойно дъно.Няма го в продажба за да го покажа. ThinkingЧела съм противоположно мнение от потребителки за същия като моя модел и ми е било странно че не им се получава. Shocked newsm78
На вид е като :
https://www.amazon.de/ProCook-Tri-Ply-Induktion-Edelstahl-unbesc … s=Pfannkuchen+wmf
Не всички многослойни тежки дъна обаче не загарят! Последния ми опит с тенджера на марката КАPP bistro  от метро свърши зле. Confused
Идеята на многослойното дъно е да разпределя топлината РАВНОМЕРНО,но това е в праяка зависимост от изработката и вложените материали и не винаги се получава така обаче.
Стоманата е доказано най-нереагираща Rolling Eyes с храната при всякакви температури за готвене.
Съхранението е препоръчително в стъкло.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия