Шаран на фурна с морска сол

  • 3 051
  • 3
Здравейте ! Решила съм за този Никулден да правя шарана печен с много морска сол. Но в нета намирам само рецепта с шаран и сол ,нищо друго , няма олио ,няма масло . Та моля ви ,тези от вас,които са правили такъв ,да кажат точна рецепта .
А и също не става ли много солена рибата ? Не съм яла до сега и доста се чудя с тази сол ,пък аз хич не ям солено . newsm78
Виж целия пост
# 1
Като не ядеш солено за кой... ще я правиш в сол?
Виж целия пост
# 2
http://forum.kulinar.bg/viewtopic.php?t=2904
Виж целия пост
# 3
Като не ядеш солено за кой... ще я правиш в сол?
Когато се пече в морска сол, солта образува коричка върху кожата на рибата и тя поема колкото ѝ трябва сол. Не става много солена. Към рецептата, дадена в линка по-долу, само бих добавила една препоръка- морската сол да се разбърка с един-два белтъка. Тогава се образува по-лесно здрава солена коричка, под която рибата се изпича равномерно.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия