Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Аблация на сърцето - 8

  • 79 311
  • 743
# 735
Откак съм на бетаблока - като бебе, поне 7 часа. Най-много 1-2 ставания до тоалетната, ако съм пила много течности преди лягане, но после веднага заспивам.

При мен периодите на безсъние бяха свързани с Хашимотото.
Виж целия пост
# 736
ДеВа, при нас не са точно пристъпи, а по-скоро дискомфортно усещане от екстрасистолите. При мен определено като легна наляво и се започват...та гледам на заспиване да си излъжа тялото с лягане надясно.

Аз имам предвид излизането от ритъм, не епизодите с екстрасистоли.

Проблеми със съня нямам.
Виж целия пост
# 737
Аз вече многократно писах,но пак ще се повторя,хвоща ме излекува почти напълно.Единични,редки останаха само,но те са нормални за всяко сърце.Но го пих точно година и три месеца..Кризите останаха в миналото.Все още има пресен високопланински хвощ.Баща ми вчера е ходил да ми събере.
Виж целия пост
# 738
Не на всеки помага хвоща. Аз го пих няколко месеца и нямаше никаква полза.
Виж целия пост
# 739
И аз нямам полза. Даже не ми действаше добре на стомаха.
Виж целия пост
# 740
Кажете ми хемоглобин на долната граница-стойност от изследването ми- 123 може ли да е причина за екстраситолите?Цял живот ми е бил такъв хемоглобина,но ме насочиха да проверя и в тази посока...
Виж целия пост
# 741
Не. Нисък е под 110.
Виж целия пост
# 742
Преди когато ме измъчваха нощем тези прескачания и споделих с един човек,той ми каза да легна по корем и ще видя как ще престанат.И наистина много пъти вкарвах в ритъм сърцето си така.Но и не винаги,само на определена аритмия действаше това.Защото съм усещала може и повече от 10 модела аритмии.Леки,тежки,групирани екстрасистоли По време на криза не съм слала въобще по три,четири дни .Колко пъти съм седяла на пътя и съм се чудила как ще се кача до трети етаж.То си беше такова меляне Отбелязвам,че лекарства не съм пила.Един много добър кардиолог ми каза-Сърцето ви е здраво.Не ходете  по лекари,да не ви измислят някоя фалшива болест Да си прескачало,не било опасно.Въпреки молбите ми ,каза не е редно да изпиша лекарство и да подтискаме сърцето.Тъсете възпалението в организма си,от там прескача.После много други лекари ми изписваха лекарства,но не посмях да ги пия.Може би на всички няма да помогне хвоща,но щом на мен помогна толкова много,ще помогне и на другиго.Просто го пих много сериозно,с кратки почивки.Баща ми като се качил в автобуса с хвоща ,жените от селото една през друга разказвали за огромното му действие.Баща ми ми каза започвам и аз да го пия,ей това лекувало просто всичко.
Виж целия пост
# 743
Нова тема bouquet
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия