Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Добри тенис клубове в София

  • 2 436
  • 8
Трите ми деца тренират тенис на корт, ходят на областни и регионални състезания; всеки ден тренират. Лятото ще си идваме в София за три седмици. Бихте ли ми препоръчали добър клуб/трен'р в София.
Гледах клуба на Малееви, близко ми е, има ли някои отзиви за там? Или за клуб в Борисовата градина? Там ми е удобно да ги водя. Много благодаря!
Виж целия пост
# 1
В ''Малееви'' според мен е много комерсиално.Преди правеха групи през лятото за приходящи.Не знам сега как е.
В Борисовата ТК Левски.Три деца предполагам на различна възраст и вече зависи как ще ги разпределят в групи с връстници или според нивото им.Хубаво е да си направят спаринг,знаеш как е.Ако по това време има и някой турнир може и там да се включат децата.Предполагам,че няма да е проблем да ги картотекират.За индивидуална работа Константин Георгиев-Косьо.Много свестен,опитен внимателен.Стига да не е заминал по турнири.Работил е с много от ...хм добрите ни състезатели на нашенско ниво.Тук рядко стигат далеч,но поне десетки се изучиха с пълни стипендии в щатите.Навремето доста сили и внимание отдаде на Сесил Каратанчева.
Виж целия пост
# 2
Silverstone много благодаря за отговора!
Знаеш ли има ли турнири през юли и къде да проверя? Децата ми са на различни възрасти и въпреки че могат помежду си да играят, и двете по-големи си правят спаринг, ми се иска да играят с техни връстници на тяхното ниво.

В какъв смисъл е комерсиално в Малееви? Аз естествено ще си плащам за времето в което децата ще тренират ясно ми е че никой не го прави за без пари. Искаш да кажеш, че е повече на поток ли там и не дават отделно внимание на децата?
Би ми се искало в клуб да е в групи, а и да имат индивидуална работа с тях за тези 3 седмици.
Много благодаря!
Виж целия пост
# 3
Напоследък нямам лични впечатления,но в Малееви беше доста по-скъпо от др.клубове и бяха на конвейр такива групи само за лятото.Всякаква възраст и ниво на едно.Няма как да обърнат повече внимание.Може да си вземеш и там индивидуален тренер като платиш и корта може да е доста по-скъпо.Комерсиално си е в буквалният смисъл Money
В друг клуб като плащаш индивидуално с  тренер може да не се наложи да плащаш корт.И това малко е според/зависи.Личи си,че разбираш и знаеш какво искаш.Едва ли ще има проблем да тренират и в група+спаринг.Тукашните деца все пак постоянно са заедно и те и тренер ще имат интерес да играят с непознати.Добре е и за двете страни.Ще проверя за турнири и пак ще пиша. Simple Smile
Виж целия пост
# 4
Погледнах календара,посочили са само държавни първенства.Изглежда има промяна.Няма посочени други турнири.В сайта на клубовете никаква информация за треньори,групи,цени.Имам чувството,че нещата са станали още по-комерсиални.Нямам път на там,когато се стопли може да проверя на място.Сега и без това са затворени по балоните.
Виж целия пост
# 5
Много благодаря Silverstone!
Виж целия пост
# 6
За нищо.Съжелявам,че не мога да бъда по-полезна.
Виж целия пост
# 7
Здравейте,

Може ли да ми препоръчате добър тенис-учител или някакъв добър клуб?
Синът ми е втори клас и има огромно желание да играе, но нямаме никакви наблюдения за клубовете.

Виж целия пост
# 8
Здравейте,

Може ли да ми препоръчате добър тенис-учител или някакъв добър клуб?
Синът ми е втори клас и има огромно желание да играе, но нямаме никакви наблюдения за клубовете.ТК "Левски" до Националния стадион, търсете Роси Коцева - страхотен треньор и човек.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия