Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Три деца

  • 28 382
  • 50
# 45
Здравейте и от мен:blush:Аз също имам три деца,баткото е на 15г,каката на 10г и бебка е на 2 месеца.Трудно е,но не и невъзможно за справяне.В моя случай е малко по-добре,защото двете деца са вече големи и по-самостоятелни,но пак си изискват тяхното:grinning:Справям се сама,с помощ от бащата на бебка,защото другите ми деца са от първия ми брак.Въпреки това,той много ми помага и не прави разлика между тях,грижи се за всички ни:sunglasses:
Виж целия пост
# 46
Мамчета бременна съм с 3то. Имам бебе момче на 7м разликата им ще е 1г3м и кака която скоро ще стане на 10г.
Радвам се за бебчето което чакам но ме е мн страх ще се справя ли с домакинските  задължения и отглеждавето и възпитавието на децата. Ще мога ли да уча с каката за матурите 4кл. Ами бебето то си е бебе ще плохожда точно като съм с голям корем. Ще успявам ли да ги приспимам и хравя без да плаче едво от бебетата. Няма кой да помага докато мъжът ми е на работа.
Вие успявате ли ??? Въжможно ли е да съм идеална майка на 3 деца. Ще успея ли да внимавам за не падве накое да се чувстват обичани?
Виж целия пост
# 47
"ще се справя ли с домакинските  задължения"
Най-вероятно ще трябва да позарежеш някои неща. Идеална майка няма да си. Не се и очаква.

Ако може да наемеш помощ в домакинството, сега е моментът.
Виж целия пост
# 48
Живеем с ММ със свекървата и девер ми. Обаче те поспоянно се карат по мен че не чистя къщата която е 150кв . Въобще на село си е по трудно прането се простира навън разстоянията са по големи. Иначе те не ми помагат с нищо не се разбираме. Свекърва ми е алкохоличка няма как да и оставя децата. Та това се чуда ще успявам ли да готва и почиствам след себе си поне. Да не викат по мене. Девер ми й той е заядлив
Виж целия пост
# 49
С прохождащо дете и бебе, ще трябва да пуснеш едно две пердета очите и да си запушиш ушите.
Няма ли начин да се отделите да ползвате отделни помещения в къщата?
Виж целия пост
# 50
Явно от снахата се очаква да отглежда не само децата и мъжа си, но и брат му и майка му. Кофти ситуация.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия