Оооо, Пепи - има ли кремвирши?

  • 6 414
  • 36
# 30
ами сега кремвиршите не са като едно време и са по-чупливи, аз дори трудно докарвам и формата на сърце (все се чупи в горната част)
вече дори не се старая да са "сърца", само ги наричам така, а иначе хмммм трудно ми е да обясня, но аз цепвам кремвирша по дължина, но не стигам до края - и двата, та се получава нещо като елипса- ми не е и елипса ама знам ли го какво е, та пълня това дето не го знам що за геометрична фигура е с плънката от сирене и яйце
Виж целия пост
# 31
Направи шишчета! Стават вкусни, редиш кренвирш,лук,чушка,домат и пак така. В нас имат успех!
Виж целия пост
# 32
Цитат на: evalinda
Направи шишчета! Стават вкусни, редиш кренвирш,лук,чушка,домат и пак така. В нас имат успех!

И после във фурната или на скара?
Виж целия пост
# 33
Това е страшно идейно Grinning  Благодаря
Виж целия пост
# 34
И после във фурната или на скара?[/quote]
На скарата,но сам пробвала и на тиган и пак стават вкусни.
Виж целия пост
# 35
И аз не съм фен на кренвиршите, но понякога ги правя в бутер тесто-за закуска... Когато бях малка и майка  ми правеше такива
, ги наричаше "арестувани" кремвирши-много ги харесвах.
На Валентина също й харесват, но предпочитам по принцип да  й давам чисто месо.
Виж целия пост
# 36
Въпреки че знам с какво ги пълнят,много ги млатя тия кренвирши.Сега сме на LEKI.Иначе ги ям сякак-сурови ,печени,пържени,на пица ,със спагети и т.н.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия