Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари - 5

  • 223 599
  • 741
# 645
Поопърлих ги без да искам.
Виж целия пост
# 646
mozila, ето я тортата - шоколадовата, но с бадеми и двойно количество течен шоколад  Mr. Green
http://fedorcka.blogspot.bg/2017/01/Chocolate-Nutella-Walnut-Cake.html?m=1

а ето и останалото: една от шоколадовите торти, розова торта с гюл и ягоди
   

месно руло с гъби, топено сирене и зелени подправки


плато салата домати и яйца с пастет от спанак
Виж целия пост
# 647
Мързеливи печени червени чушки с яйца и сирене на фурна. Това вече са последните чушки от фризера.
Виж целия пост
# 648
Привет от мен  Hug Чета ви редовно и се наслаждавам на прекрасните ви творения  Hug Нещо от тези дни
Ризото с два вида гъби и пармезан, придружени от купени брускети с домати


Първото ми шоколадово суфле


Лазаня


Телешки медальони с гарнитура от пържени тиквички


Пълнени гъби със зеленчуци


Сьомга със сос от сметана и каперси, гриловани зеленчуци и картофено пюре


Телешки шишчета със зеленчуци на грил тигана и пържена пълнена чушка с яйца и сирене
Виж целия пост
# 649
Пеперудени вълнения за една прекрасна абитуриентка... Simple Smile

Виж целия пост
# 650
смачкани картофи у нас за гарнитура на телешкото салтимбока Simple Smile http://pep-4o.blogspot.bg/2017/05/blog-post_26.html


Виж целия пост
# 651
Не мога да не споделя с вас удивителните, фантастични кифли по рецепта на Джемма. Не веднъж ги правя и винаги са с повече от прекрасен резултат.  Все още са горещи, горещи... Simple Smile
"Оригинални макови кифли по БДС"


Виж целия пост
# 652
Хулиганка, страхотно нежна торта! Браво!
Виж целия пост
# 653
Хулиганка, пеперудите ядливи ли са?!
Чудесна е тортата!
Виж целия пост
# 654
Хулиганка, много красива и нежна торта! На добър час на абитуриентката!
И мен ме интересува за пеперудите и  шоколада отстрани - откъде са?  Също и рецепта, ако може. Благодаря!
Виж целия пост
# 655
Не съм Хулиганка, но да кажа и аз Шоколада може би е разтопен и излят върху хартия за печене. След това се охлажда и се разчупва или реже на такива парчета.  А отгоре е настърган с ножче за Белене на зеленчуци или ренде.
Виж целия пост
# 656
Не съм Хулиганка, но да кажа и аз Шоколада може би е разтопен и излят върху хартия за печене. След това се охлажда и се разчупва или реже на такива парчета.  А отгоре е настърган с ножче за Белене на зеленчуци или ренде.
Снощи даваха по 24 китчен още по интересен метод за получаването на такъв шоколад ,а за тортата -уникална на външен вид и аз като signora-tina  ви чета и разглеждам творенията ви с имтерес нооооо немога и немога да разбера как мога да кача снимка  Embarassed
Виж целия пост
# 657
Благодаря ви, момичета! Радвам се, че ви харесва  Hug verabel, пеперудите са принт върху вафлена хартия, а плочките отстрани са от темпериран шоколад и както е казала This_season съм оформила върху хартия за печене като ползвах техниката от това клипче https://www.youtube.com/watch?v=7wb7eldZG08 (ползвах бял шоколад от Лидл). Вътре е блатове и крем - по тази рецепта http://deliciouskit.blogspot.bg/2017/02/blog-post.html. Нямам разрез, защото тортата беше за подарък, но принципно изглежда така, правя я много често Simple Smile
Виж целия пост
# 658
От мен палачинки със сметана и ягоди от нашата градина:



Виж целия пост
# 659
От мен
Агнешко бутче в гювеч с лозови листа и запечатано в тесто




Ирландски домашен хляб



Пандишпаново ягодово руло

Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия