Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари - 5

  • 223 584
  • 741
# 660
Марчева може ли рецептата за бутчето?Страхотно изглежда. bouquet

Виж целия пост
# 661
huliganka, благодаря!
Виж целия пост
# 662
Здравейте, кулинарки! Страхотни сте.  bouquet

Както винаги, е невероятно вкусно и уютно тука.

Въпреки че съм понасъбрал доста неща, ще се появя за малко с някои неща
(не трябва да ставам отегчителен,я  Joy)


Правих бърз и лесен домашен салам с пилешко - http://batimiti.blogspot.bg/2017/05/blog-post_66.html




бързи яйца  с пресен лук - класика в жанра



бърз фасул на фурна с луканкови кюфтенца



печено агнешко


порционирано


коприва със сирене и яйца - http://batimiti.blogspot.bg/2017/05/blog-post_40.html



панирана в майонеза бяла риба - http://batimiti.blogspot.bg/2017/05/blog-post_22.html

Виж целия пост
# 663
 Кифлички със сирене и кашкавал

 Козуначени  кифлички с шоколад



Виж целия пост
# 664
Марчева може ли рецептата за бутчето?Страхотно изглежда. bouquet
Може, разбира се. По рецепта на Йоли е. Давам ти снимка и рецептата както съм я записала и публикувала. Най-отдолу си пише източника.

 http://recepti.gotvach.bg/r-72423-Агнешко_бутче_с_лозови_листа_в_гювеч
Виж целия пост
# 665
Батето, страхотен отчет, както винаги!

пилешка супа http://pep-4o.blogspot.bg/2009/11/8-12.html  



сарми



млечно телешко с картофи и карамелизиран лук, http://pep-4o.blogspot.bg/2017/02/blog-post_24.html



аспержи  с прошуто и сосче с горчица на девойчето  Heart Eyes  http://pep-4o.blogspot.bg/2017/05/blog-post_29.html

Виж целия пост
# 666
                                         ПРИВЕТ КУЛИНАРИ  smile3525 smile3525

Откакто започнахме диетата  Mr. Green се явявам много рядко тук (чета ви обаче всеки ден Grinning ). Но все пак на две седмици ни се полага почивка и човешка храна  Joy  Praynig

Та да се отчета:
* Пастицио (гръцка кухня), а иначе казано - макарони + сос от соева кайма, лук, домати и подправки + сос бешамел и малко кашкавал - всичко това объркано и запечено. (гарнирано със сърдития поглед на сина ми, че е в малка тавичка  #2gunfire)


* Кюфтета от пилешка кайма и картофи (пържени във фритюрника с въздух)


Пожелавам на всички успешни дни
Виж целия пост
# 667
Марчева може ли рецептата за бутчето?Страхотно изглежда. bouquet
Може, разбира се. По рецепта на Йоли е. Давам ти снимка и рецептата както съм я записала и публикувала. Най-отдолу си пише източника.

 http://recepti.gotvach.bg/r-72423-Агнешко_бутче_с_лозови_листа_в_гювеч
Много ти благодаря!  bouquet  Heart Eyes
Виж целия пост
# 668
Ние имахме германски зет на гости та наблегнахме на родната кухня - Сач с печен боб и наденица

Виж целия пост
# 669
Не съм се появявала скоро, но Ви следя редовно! Вкусно е при всички!
При мен набързо свинско с лук, ябълки и джоджен и пресни картофки с копър и чесън


Омлет със спанак
Виж целия пост
# 670
                                         ПРИВЕТ КУЛИНАРИ  smile3525 smile3525

Откакто започнахме диетата  Mr. Green се явявам много рядко тук (чета ви обаче всеки ден Grinning ). Но все пак на две седмици ни се полага почивка и човешка храна  Joy  Praynig

Та да се отчета:
* Пастицио (гръцка кухня), а иначе казано - макарони + сос от соева кайма, лук, домати и подправки + сос бешамел и малко кашкавал - всичко това объркано и запечено. (гарнирано със сърдития поглед на сина ми, че е в малка тавичка  #2gunfire)


* Кюфтета от пилешка кайма и картофи (пържени във фритюрника с въздух)


Пожелавам на всички успешни дни

Ами и на мен да ми дадат детска порцийка и аз ще гледам лошо smile3516
Приятен ден на всички  bouquet
Виж целия пост
# 671
При мен набързо свинско с лук, ябълки и джоджен и пресни картофки с копър и чесън
Как / кога се прибавят ябълките? Отдавна ми се иска да опитам ябълки за гарнитура към месо, но ме е страх, че ще ги разкашкам. На ивички или на едри кубчета?
Виж целия пост
# 672
Аз ги слагам на големи резени в началото. Да, разкашкват се, ако се пече повече.
Виж целия пост
# 673
При мен набързо свинско с лук, ябълки и джоджен и пресни картофки с копър и чесън
Как / кога се прибавят ябълките? Отдавна ми се иска да опитам ябълки за гарнитура към месо, но ме е страх, че ще ги разкашкам. На ивички или на едри кубчета?
Това дали ще ти хареса?  "Свинско бонфиле с ябълки". Прави се само на котлон и е бързо. Страхотно е.  Simple Smile
Това е от мен за днес.
Виж целия пост
# 674
Паста в гръцки стил

Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия