Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

За какво си мислите постоянно напоследък?

  • 451 346
  • 7 806
# 4 155
Тази сутрин гледам снимки на двама мои познати /мъже/ във ФБ и се хвърлих в голям размисъл. И двамата се разведоха с жените си / оставиха децата си/, и заживяха с любовниците си и го удариха на пътешествия и екскурзии. Та си задавам въпроса " Защо с втората жена? Защо не живяха така с първата си жена ?"
Демонстрация "Колко добре направих и сега си живея Grinning " Но всъщност навиват само себе си.
Комплекси. Криза на средната възраст. Всичко заедно.
Има Куп жени, които за две -три екскурзии са готови да "развалят" семейства и отделят бащи от децата им.
Накрая пак същото и с новата. Grinning
"Големия" мъж все ще удари на камък или с изневери ( на него , от него) или пак, семейства , памперси , същата въртележка и пак същата схема.

Няма лошо, това е живота. Ако децата са големи и не ги касае много , няма лошо.
И изоставената съпруга се е "оттървала" от изневерите.
Единствено ме е яд, че законите в Б-я не са "узрели" да защитят жената останала с децата си.
 
Да го оставят "големия" мъж, гол, по гащи, да ходи  по жени, да видим коя ще го вземе.  Grinning


( Имам колега, възрастен вече, женил се няколко пъти последно за много по -млада, имат и деца и т.н. Ела го виж сега, плаче по цял ден, зарязан, бурни разводи и т.н.но тази последната, най- младата му разказа играта, буквално, взела му и имотите. Май и децата му не го щат, тийн деца със старец баща.  Няма нищо сега, вече стар, но "Дон Жуан" цял живот , че и шеф е бил някъде , на високи позиции по властта . сега е работещ пенсионер. Сам от три брака и три деца. )
Виж целия пост
# 4 156
Лошото е че и в двата случая децата не са големи т.е. ежедневните грижи остават за майката, а приятните изживявания за бащата. Angry
Виж целия пост
# 4 157
Ами, общо взето, в голямата си част така се случват разводите в Бг.
Виж целия пост
# 4 158
Мисля,че съвсем други проблеми започват да дълбаят разрухата на един брак и най-вече засягат себеусещането на партньорите поотделно и конкретно в съответните взаимоотношения. Фактори като пари,време и деца са значими, но ако няма обич и достатъчност,просто форсират нещо което е нестабилно така или иначе.
Заставам зад всяка дума.
Виж целия пост
# 4 159

Има Куп жени, които за две -три екскурзии са готови да "развалят" семейства и отделят бащи от децата им.

Въобще не съм съгласна, че бракът се разваля от външен човек, според мен той си е вече развален между участващите в него.
Днес си мисля за благотворителността. Една колежка решила да организира нещо за възрастни хора по празниците, казах и че аз няма да участвам. Мразя благотворителност по празниците. Един ден в годината, съвеста ли си мият с това.... казах и мнението ми. Поне ще имат материал да ме коментират.
 Работя всяка седмица един ден доброволно.
Виж целия пост
# 4 160
Мисля си откога не съм изпитвала истинска наслада от храна в ресторант. Одъртявам вероятно.
Виж целия пост
# 4 161
Много взеха да ползват фиксове и затова не става , но да взема да те поканя в турския квартал при нас да видиш как си угаждат и как си сядат с кеф и си приготвят както трябва в подробности и с всякакви екстри …
Напоследък там най - ми е приятно да сядам.
Вече не мога да предъвквам шницел или вюрстхени. Направо ми се отщява всякакъв ресторант като се замисля
Виж целия пост
# 4 162
Идвам с удоволствие!
Последния път посетихме наистина луксозен и много скъп ресторант с чудесно реноме. Вярно тръгнах с голямата кошница, но... Хем не съм капризна изобщо.
Ако има тема с бял списък на ресторанти в България, дайте линк да похваля едно място, което обаче ми е далеч Sad
Виж целия пост
# 4 163
Сподели го и тук.
Виж целия пост
# 4 164
Близо до Калофер на главния път София-Бургас има един огромен рибен ресторант "Бяла река". Не за него говоря Grinning
На няколко км източно има по-добър, с много любезен персонал, нарича се ресторант "Прохлада". Храната е чудесна, а има и малък зоокът. Предлагат предимно риба и досега всичко, което сме опитвали, е било на ниво.
Виж целия пост
# 4 165
Много готина хрумка Евче. Не открих на първо четене, затова направих https://www.bg-mamma.com/?topic=1159083.msg39722576#msg39722576 Може да й дадеш старт Hug
Виж целия пост
# 4 166
Супер тема, и аз наскоро си го мислех това за ресторантите и как все нещо не ми достига да се върна отново.

Мисля си за това колко чувствителна съм станала напоследък. Не знам на какво се дължи, но плача по няколко пъти на ден. Преди малко една реклама чак ме разстрои. Не мога да си обясня защо рева като магаре. Joy До много скоро бях човек, който дори и най-драматичния филм не може да го трогне, а сега ...
Виж целия пост
# 4 167
Да не си бременна? Аз така ревях за всичко по 100 пъти на ден.
Виж целия пост
# 4 168
Или под стрес ?
Виж целия пост
# 4 169
Да не си бременна? Аз така ревях за всичко по 100 пъти на ден.
Бременна със сигурност не съм, въпреки че и аз бих се усъмнила за същото с целия този рев. Joy Сега ми е смешно ама след малко пак ще се разплача за нещо сигурно.

Първата половина на месеца ми беше огромен стрес понеже уча задочно и всичките ми изпити бяха в рамките на няколко дни, а си бяха доста тежки и психически, че и физически доста се бях натоварила. Много се замислям дали просто в момента това не е “страничен ефект” на това минало напрежение и организмът просто се разтоварва. Ще стане ясно, де, но дано скоро премине, защото чак аз самата не понасям каква ревла съм станала.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия