Кукър: рецепти и програми - Тема 2

  • 122 257
  • 764
# 180
На мен телешко на програма Стю за 3 часа и става разкошно!Сочно и се разпада в устата.А като го варя става на дъвка....ужас!Затова слагам телешкото едновременно с всички зеленчуци и на 0Стю за 3 часа.Заминавам на работа , а моите в къщи имат обяд.....или закуска....който става във 12 на обяд Wink
Какъв модел е твоят мултикукър?
Виж целия пост
# 181
Аз до сега телешко не съм готвила в кукъра (моят е Филипс), но друго месо първо винаги го запечатвам на fry без мазнина и след това слагам зеленчуците и на stew или bake (зависи колко сос искам и дали искам да е с коричка). До сега така съм правила ребра с картофи и пилешко със зеленчуци. Обикновено слагам програмата на макс. 1 час. За 3 часа няма ли да се разкашкат тези зеленчуци с телешкото?
Виж целия пост
# 182
Аз съм с Филипс и точно така правя телешко. Запечатвам на fry, обаче с мазнина, след това stew. Лукът и гъбите почти се стопяват така, имайте го предвид. Ако е само месо, примерно шпиковано с чесън, става супер. Иначе става мръвка със сосец, което пак е хубаво Simple Smile
Виж целия пост
# 183
На мен телешко на програма Стю за 3 часа и става разкошно!Сочно и се разпада в устата.А като го варя става на дъвка....ужас!Затова слагам телешкото едновременно с всички зеленчуци и на Стю за 3 часа.Заминавам на работа , а моите в къщи имат обяд.....или закуска....който става във 12 на обяд Wink
Какъв модел е твоят мултикукър?
Филипс е ,обаче стю е всъщност програма за яхния или по -точно задушаване и би трябвало да я имат и другите марки мултикукъри.При тази програма се запазва нивото на течноста която си сложил ,готвенето е на ниска температура и трябва повече време.Днес на нея пусках прясно зеле ,сложих доматките ,пипера ,солта ,чесънче ,олио и на Stew за 4 часа. Слагала съм и пиле цяло както е и покрай него зелето за 3 часа на тази програма се разпада в устата.Но каквото течност сложиш нивото и си оставa и е важно да покрива продуктите течността!Ако искам да се изпари включвам на програма за печене.
Виж целия пост
# 184
Благодаря, отдавна го заглеждам този Филипс аз:)
Виж целия пост
# 185
Здравейте, някой може ли да ми помогне, как мога да направя сладко в мултикукър Фърст?
Виж целия пост
# 186
Здравейте, някой може ли да ми помогне, как мога да направя сладко в мултикукър Фърст?
И аз чакам да науча рецепта за сладко на херметичен кукър!
Виж целия пост
# 187
Здравейте, някой може ли да ми помогне, как мога да направя сладко в мултикукър Фърст?
И аз чакам да науча рецепта за сладко на херметичен кукър!
Аз правих сладко от вишни на отворен капак. На програма Guiso.
Виж целия пост
# 188
Здравейте Simple Smile,
нова съм в темата и съм в процес на проучване кой мултикукър да си взема.
Филипс май са фаворит в темата, но ви чета за проблеми с купите.
В момента май се двоумя между Редмонд и Оля, но не съм съвсем сигурна.
Ако кукъра е с херметичен капак, може ли да се готви на него без да се херметизира, или ще ми трябва и обикновен капак?
Капаците им свалят ли се за миене? Ако искам и халогенен капак, сигурно Оля е по-добрият вариант май.
Посъветвайте ме моля Simple Smile
Виж целия пост
# 189
Здравейте, някой може ли да ми помогне, как мога да направя сладко в мултикукър Фърст?
Миналата есен правих сладко от дюли, за 10 мин. под налягане , но беше рядко и го оставих за 15-20 мин. без капак да се сгъсти . Предполагам със всички плодове ще е така .
Виж целия пост
# 190
Здравейте, някой може ли да ми помогне, как мога да направя сладко в мултикукър Фърст?
Миналата есен правих сладко от дюли, за 10 мин. под налягане , но беше рядко и го оставих за 15-20 мин. без капак да се сгъсти . Предполагам със всички плодове ще е така .

Адаш, ще пробвам и аз.....не си спомням не варих ли и аз сладко от ягоди началото на лятото, никакъв запис нямам.....старост, нерадост!Въпросът е на ниско или високо налягане за това време? newsm78 Щото ако е високо да не се кюфнат плодовете много!
Виж целия пост
# 191
Ще следя темата
Виж целия пост
# 192
Здравейте, някой може ли да ми помогне, как мога да направя сладко в мултикукър Фърст?
Миналата есен правих сладко от дюли, за 10 мин. под налягане , но беше рядко и го оставих за 15-20 мин. без капак да се сгъсти . Предполагам със всички плодове ще е така .

Адаш, ще пробвам и аз.....не си спомням не варих ли и аз сладко от ягоди началото на лятото, никакъв запис нямам.....старост, нерадост!Въпросът е на ниско или високо налягане за това време? newsm78 Щото ако е високо да не се кюфнат плодовете много!
Мимка , моят няма ниско или високо налягане . Ако е по мек плода , възможно е да ,, кюфнат ''. Направи си опит с малко количество . И трябва да си записваме някъде какво пробваме и опитваме , след това да ни е лесно Laughing
Виж целия пост
# 193
Верно адаш, ще записваме....., че аз толкова много готвя, че дори забравям кое , как съм готвила предния път! Абе дъртоза, за гинко съм..... hahaha hahaha
Виж целия пост
# 194
Верно адаш, ще записваме....., че аз толкова много готвя, че дори забравям кое , как съм готвила предния път! Абе дъртоза, за гинко съм..... hahaha hahaha
Билоба ли , и аз съм за тях Blush . Лека вечер .
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия