Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Епилепсия - ТЕМА 24

  • 82 538
  • 738
# 735
Точно Емпатика ни е гривната.И аз мислех,че е само за комвулсивни пристъпи и за това сега се чудя.
Виж целия пост
# 736
Както сме на тема метаболити да попиитам. Някой знае ли , коя е тази доцент Михайлова и къде работи. Преди 5 месеца ни взеха кръв за митоходнриални болести, в генетиката, от тогава резултат -йок. когато най-накрая се свързах с тях ми казаха, че доцент Михайлова била отпуска и нямало резултати и трябвало да я чакаме още 1.5 месеца, за да си дойде и тогава да видим, на въпросът ми в коя лаборатория да отида да видя , ми отговориха, че било безсмислено да ми казват и ме пратиха по дяволите. Няма да обяснявам колко съм бясна. Затова моля, ако някой има идея коя е тази доцентка ,да пише.
Виж целия пост
# 737
Следя за Емпатика, много ме интересува. Ели_Попова по време на примигванията гривната отчита ли нещо? Питам, че нали и ние имаме такива.
Нас вчера ни изписаха от Св.Наум не можахме да хванеме пристъпите на ЕЕГ отново Rage но пък видяха цяла серия от тях на живо поне та ще спра да ги снимам, че ми писна.

Ще пусна нова тема
Виж целия пост
# 738
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия